fbpx
0.3 C
Kecskemét
2023. január 29., vasárnap

FRISS HÍREK

Baleset részesét keresi a rendőrség

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya az állampolgárok segítségét kéri.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság 03010/682/2020. általános számon eljárást folytat, mert a rendelkezésre álló adatok alapján 2020. január 8-án 7 óra 15 perc körül Kecskeméten, a Rákóczi úton egy feltehetően gyermekkorú személy úgy lépett a kerékpárútra, hogy nem győződött meg az áthaladás veszélytelenségéről, ezért egy biciklis elütötte. Az ismeretlen gyermek rövid idő múlva, még a rendőrség kiérkezése előtt a Szabadság tér irányába eltávozott.

A szemüveget viselő gyermek kék csizmát, rózsaszínű nadrágot, sötét kabátot és kék-fehér sapkát viselt. Kezében egy fehér színű táskát fogott, hátán pedig egy zöld színű hátizsák volt.

Hasonló cikkünk:  Csökken a gázfogyasztás a rezsiemelés óta

 

A Kecskeméti Rendőrkapitányság kéri, hogy a gyermek szülei, törvényes képviselői jelentkezzenek, illetve várják azok jelentkezését, akik a gyermekkel kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek. Jelentkezni személyesen a Kecskeméti Rendőrkapitányságon lehet, telefonon pedig a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában, a 06-76/513-356-os telefonszámon. A névtelenség megőrzésével tehető bejelentés a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöldszámán, vagy a 107, 112 központi  segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Hasonló cikkünk:  Januártól nem változnak az átlagfogyasztás feletti energiaárak, négy hónapra rögzítik azokat

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...