fbpx
-3.5 C
Kecskemét
2023. november 30., csütörtök

FRISS HÍREK

Baleset részesét keresi a rendőrség

- Advertisement -

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya az állampolgárok segítségét kéri.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság 03010/682/2020. általános számon eljárást folytat, mert a rendelkezésre álló adatok alapján 2020. január 8-án 7 óra 15 perc körül Kecskeméten, a Rákóczi úton egy feltehetően gyermekkorú személy úgy lépett a kerékpárútra, hogy nem győződött meg az áthaladás veszélytelenségéről, ezért egy biciklis elütötte. Az ismeretlen gyermek rövid idő múlva, még a rendőrség kiérkezése előtt a Szabadság tér irányába eltávozott.

A szemüveget viselő gyermek kék csizmát, rózsaszínű nadrágot, sötét kabátot és kék-fehér sapkát viselt. Kezében egy fehér színű táskát fogott, hátán pedig egy zöld színű hátizsák volt.

 

A Kecskeméti Rendőrkapitányság kéri, hogy a gyermek szülei, törvényes képviselői jelentkezzenek, illetve várják azok jelentkezését, akik a gyermekkel kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek. Jelentkezni személyesen a Kecskeméti Rendőrkapitányságon lehet, telefonon pedig a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában, a 06-76/513-356-os telefonszámon. A névtelenség megőrzésével tehető bejelentés a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöldszámán, vagy a 107, 112 központi  segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Hasonló cikkünk:  Békéscsaba váltott: Mészáros bankjára cserélték az OTP-t
- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Sokaknak nem tetszik a kecskeméti színház előtti „új” járda

Nem végeztünk reprezentatív közvéleménykutatást. Az egyik nagy, kecskeméti Facebook csoport posztja alatt néztük át a kommenteket, ebből vontuk le...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...