fbpx
1.1 C
Kecskemét
2023. december 8., péntek

FRISS HÍREK

Három autótolvajt kapcsoltak le

- Advertisement -

A kecskeméti rendőrök – a kiskunhalasi járőrök közreműködésével – rövid időn belül elfogták azt a három férfit, akik egy kecskeméti telephelyről eltulajdonítottak több járművet.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói 2020. január 16-án délután őrizetbe vettek egy jánoshalmi testvérpárt és egy helvéciai lakost lopás miatt.

A 18, 19 és 24 éves férfiak megalapozottan gyanúsíthatóak azzal, hogy január 13-ára virradóra egy megyeszékhelyi telephelyről eltulajdonítottak három személygépjárművet. Az elkövetők bemásztak a telephelyre, ahonnan egy Fiat Puntot, egy BMW-t és egy Mercedest vittek el az azokhoz tartozó indítókulcsok segítségével.

A fiatalok a lopás után szinte azonnal megszabadultak szerzeményeiktől. Azokat Kecelre vitték, kettőt eladtak, a harmadikat pedig elcserélték egy Opelre.

Az autókra haladéktalanul kiadott járműkörözés segítségével a kiskunhalasi egyenruhások egy igazoltatás során megtalálták a BMW-t, amelyet új tulajdonosa vezetett, majd rövid idővel később a másik két autó is előkerült. A kocsikat a kecskeméti nyomozók lefoglalták, és azokat a tulajdonosok vissza is kapták.

Hasonló cikkünk:  Nem adta vissza idős szomszédjának a bankkártyáját, inkább leemelt a számlájáról kétmilliót

A két jánoshalmi férfit és helvéciai bűntársukat a rendőrök a pórul járt vevők vallomása és a beszerzett kamerafelvételek alapján azonosították be. A háromrendbeli lopással gyanúsított autótolvajokat őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására az illetékes ügyészségen.

police.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Tornyokban állnak Mercedes-akkumulátoros ládák egy kecskeméti telephelyen

Szemfüles és egyben aggódó olvasónk értesítette szerkesztőségünket, hogy egy kecskeméti telephelyen rengeteg fa ládát tárolnak, és a feliratból -...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...