fbpx
1.1 C
Kecskemét
2023. december 8., péntek

FRISS HÍREK

Ittas vezetésen kapták a félegyházi MSZP elnököt – a Facebookon kért elnézést

- Advertisement -

Hibáztam – így kezdi Facebook posztját Horváth Tamás, a kiskunfélegyházi MSZP elnöke. Majd úgy folytatja, hogy egy társadalmi rendezvényről egyedül tartott autójával hazafelé, amikor egy rendőri ellenőrzésen ittas vezetésen kapták. A politikus a helyszínen elismerte, hogy fogyasztott alkohol. Posztjában azt írja, hogy harminc éve vezet, de soha nem fordult elő vele még ilyen.

„Komoly pofon ez számomra és egy életre szóló lecke a jövőt illetően” – fogalmaz.

Horváth Tamás leszögezte, hogy vállaja a következményeket, egyben elnézést kért a lakosságtól a „méltatlan” viselkedésért.

Bár a vétkes feleljen vétkéért, és az ittas vezetést nem mentheti semmilyen körülmény, azért mégis az történt, hogy egy politikus most hibázott, és ezt felvállalva megírta egy nyilvános posztban, és elnézést kért tettéért. Nem pedig sajtópereket indít, hogy nem igaz az, amiről tudja, hogy papírja is van róla.

Hasonló cikkünk:  Megszüntette a nyomozást a rendőrség Orbán angol nyelvű honlapja ügyében

Ritka ez a politikában. Ettől függetlenül Horváth Tamás hibázott, és nem akarjuk felmenteni ez alól. Csak egy mellékszálra hívtuk fel a figyelmet.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Tornyokban állnak Mercedes-akkumulátoros ládák egy kecskeméti telephelyen

Szemfüles és egyben aggódó olvasónk értesítette szerkesztőségünket, hogy egy kecskeméti telephelyen rengeteg fa ládát tárolnak, és a feliratból -...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...