fbpx
2.2 C
Kecskemét
2023. december 1., péntek

FRISS HÍREK

Kikapott Debrecenben a Kecskeméti Röplabda Club

- Advertisement -

A Debreceni Egyetem férfi röplabdázói a Kecskemétet fogadták az Extraligában. A meccs esélyeseinek a vendégek számítottak, ennek ellenére Fodor Antal legénysége nem foglalkozott a papírformával, és 3:1-re diadalmaskodott.

A férfi röplabdacsapat a Kecskemét ellen lejátszotta első hazai mérkőzését az Extraligában. Riválisa a Magyar Kupától elbúcsúztatta a DEAC-ot, ám ezúttal sikerült a visszavágás Bagics Balázséknak.

A „hírös városiak” két pontjával indult a vasárnapi találkozó, a DEAC először 4:3-nál vezetett. Az első szettben 10:7 után zsinórban öt pontot termeltek a vendégek, Fodor Antal időkéréssel próbálta megtörni a vetélytárs lendületét. A hajrá szoros küzdelmet hozott, az első játékrészt megnyerte a DEAC. A második periódusban is kiegyenlített küzdelmet láthatott a publikum, amit alátámaszt, hogy a legnagyobb differencia három egység volt a két egylet között. A végjátékban ezúttal is a hazaiak akarata érvényesült (25:22), így nagyon közel került a csapat a bravúrhoz.

Hasonló cikkünk:  A bajnokság végén nekikezdenek egy teljesen új pálya építésének a Széktói Stadionban

Hátránya ellenére nem adta fel a küzdelmet a Kecskemét, amely a harmadik felvonásban szépíteni tudott. A negyedik játszmában 4:4-es eredményt követően kicsit meglógott a DEAC (8:4), 11:6-nál pedig magához hívta tanítványait Dávid Zoltán. A kecskeméti mester kéréseit nem tudták megvalósítani a vendégek, 19:11-nél már karnyújtásnyira volt a hazai csapat a fényes sikertől. A folytatásban nem jött gyökeres fordulat a találkozón, a DEAC 3:1-es győzelemmel örvendeztette meg a szurkolókat.

NB I Extraliga
DEAC-Kecskeméti RC 3:1 (25:23, 25:22, 20:25, 25:18)

civishir.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Kecskeméti középiskolák a TOP 100-ban

A HVG idén is kiadta a legjobb 100 magyarországi középiskola listáját. Három kecskeméti is belefért a TOP 100-ba.  Az összeállítás...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...