fbpx

FRISS HÍREK

Csecsemőjével fajtalankodott egy kiskunfélegyházi férfi

- Advertisement -

Az embertelen apát 12 év fegyházra ítélték első fokon, de sokallta a büntetését, ezért a védőjével együtt enyhítésért fellebbezett.

Saját gyermekeivel fajtalankodott egy kiskunfélegyházi férfi. Az embertelen apát 12 év fegyházra ítélték első fokon, de sokallta a büntetését, ezért a védőjével együtt enyhítésért fellebbezett.

A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség szexuális erőszak és más bűncselekmények miatt emelt vádat a Kecskeméti Törvényszéken. A vádirat szerint a kiskunfélegyházi férfi 2013. és 2018. között gyermekpornográf tartalmú képeket és videókat tartott és tett hozzáférhetővé, valamint a nevelése, felügyelete alatt álló kiskorú személyekről az említett tartalmú felvételt készített, továbbá csecsemőkorú gyermekével és egy a tizennegyedik életévét be nem töltött személlyel szexuális cselekményt végzett.

A férfi már az előkészítő ülésen beismerte a bűnösségét, a bíróság elfogadta a nyilatkozatát és halmazati büntetésül 12 év fegyházban végrehajtandó szabadságvesztésre és 10 év közügyektől eltiltásra ítélte a férfit. Emellett mindkét gyermeke vonatkozásában megszüntette a szülői felügyeleti jogát.

Hasonló cikkünk:  Ezer szállal kötődik megyénkhez az új köztársasági elnök

A férfi és védője enyhítésért fellebbezett az ítélet után. A másodfokon eljáró Szegedi Fellebbviteli Főügyészség azonban alaptalannak ítélte a fellebbezéseket, mert álláspontja szerint az elsőfokú ítéletben kiszabott büntetés arányos, ezért annak helybenhagyását indítványozta. Másodfokon a Szegedi Ítélőtábla fog dönteni a fellebbezésekről.

MTI / via hirpress.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...