fbpx
3.4 C
Kecskemét
2024. április 20., szombat

FRISS HÍREK

Egyre szervezettebbek az ellenzéki képviselők lakossági fórumai

- Advertisement -

Egymás után tartják az ellenzéki önkormányzati képviselők a lakossági fórumaikat, és elmondható, hogy mindegyiken sok tíz ember vesz részt és szól hozzá. Király József (Szövetség) legutóbbi lakossági fórumán már kvázi műsorvezető is volt, Gulyás Zoltán képviselő (Szövetség) személyében, akihez – egykori színészként –  közel áll a szereplés.

Ő vezette fel a fórumot, és elmondta, hogy egy kis teremátalakítással kell kezdeni, mert többen jöttek el, mint amennyi érdeklődőre számítottak. Itt hozzátette, hogy nem csoda, hiszen az elmúlt 10 évben nem igen voltak ilyen lakossági fórumok.

Király József képviselő pedig azzal vette át a szót, hogy nem csupán most vannak ilyen események, ezek rendszeresek lesznek. Az ellenzéki képviselők eddigi lakossági fórumain elhangzott, hogy havonta tartanának találkozót a lakossággal, amelyeken beszámolnak majd mi történt az előző hetekben, a lakók pedig így folyamatosan tájékoztathatják a képviselőket ügyes-bajos dolgaikról, elképzeléseikről, és kérdéseiket is feltehetnék.

Hasonló cikkünk:  Árurakodásra kért két parkolónyi várakozóhelyet a húsbolt, vita kerekedett belőle

Az eddigi lakossági fórumokon voltak előadók, szakemberek, illetékesek. Tehát a lakosok a legmegfelelőbb embereknek tehették fel kérdéseiket.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Izsáki út: június 18-án műszaki, július 18-án forgalmi átadás

Ha minden a tervek szerint alakul, a nyári hónapokban végre teljesen birtokba veheti városunk a Könyves Kálmán körút és...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...