fbpx
5.8 C
Kecskemét
2024. április 19., péntek

FRISS HÍREK

Fegyvert fogott a taxisra egy 16 éves kecskeméti fiú

- Advertisement -

Az egyik helyi taxis szombat hajnalban vette fel a kamaszfiút Kecskemét központjában, majd kérésének megfelelően elvitte Helvéciára. Amikor odaértek a fiú a fuvarosa türelmét kérte mondván, hogy bemegy pénzért a házba.

Néhány perc elteltével kijött, és visszaült a kocsiba, majd a sofőrre fogva egy fegyvert, a bevételt követelte. A taxis az elkövető kezéből kivette a pisztolyt, majd az autóból kiszállította, ekkor a tettes elszaladt. A bűncselekmény során senki sem sérült meg.

A történtek miatt a taxis feljelentést tett a rendőrségen. A bűncselekményhez használt eszközt szakértő vizsgálja. A kecskeméti nyomozók beazonosították az utast, akit elfogtak és előállítottak. A 16 éves kecskeméti fiatalt fegyveres rablás kísérlete miatt gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Fotó: police.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Árurakodásra kért két parkolónyi várakozóhelyet a húsbolt, vita kerekedett belőle

A Rákóczi út nagykörút felőli sarkán lévő húsbolt kérelemmel fordult az önkormányzathoz, hogy az üzlet előtti parkolósávban az első...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...