Gyűlöletkampány miatt adta vissza mandátumát a bajai bizottsági tag

0
fotó forrása: 444 Youtube videója

Szabó Richárd, a bajai lángosos, aki az őszi választások előtt azzal a videóval vált országosan ismertté, amelyben feltárta: meleg, és politikai pályára készül. Azért állt ország-világ elé, mert egy névtelen levélben megzsarolták, ha nem hagyja abba a kormányoldal ellen intézett támadásait, nyilvánosságra hozzák a homoszexualitását.

Szabó Richárd a köré szerveződött segítőkkel több száz rászorulót támogat főként Baja térségében. Ősszel az ellenzéki pártok közös jelöltjeként indult a választáson. A Fidesz először tömérdek mocskot szórt a lángossütőre, akinek időközben tönkrement a vállalkozása is. De amikor kiderült, hogy nem lesz belőle ellenzéki jelölt, a Fidesz azonnal megkörnyékezte, hogy induljon el függetlenként. Szabó Richárd erre nem volt hajlandó, végül külső bizottsági tagként tehetett esküt az alakuló ülésen.

Szabó Richárd a mai, bajai testületi ülésen köszönt le végül önkormányzati tisztségéről, hogy véget vessen az ellene folyó gyűlöletkampánynak, amelynek leginkább gyermekei esnek áldozatul.

Vannak ügyek, amelyek csak akkor lesznek köztudottak, ha mi megírjuk ezeket.
Kérjük, támogassa munkánkat! A szabad sajtót.


1000 Ft5000 Ft10000 Ft


500 Ft1000 Ft3000 Ft