fbpx

FRISS HÍREK

Két éve hunyt el Lázár Bence

- Advertisement -

Mélyen megrendülve tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy Lázár Bence 2018. február 22-én hajnalban az angyalokhoz költözött és mától egy csillaggal több ragyog az égen. Bence is úgy akarná, hogy a neki szánt véradások más betegtársain segítsenek, ezért kérjük akik tervezték holnap menjenek el vért adni. Hisszük és tudjuk, hogy Bence már az égi csapatban focizik, hiszen ez volt az élete – állt a Lázár-család közleményében két évvel ezelőtt.

Lázár Bence Lajosmizsén kezdte pályafutását, 2006-ban szerződtette az Újpest, amelyben 66 tétmérkőzésen 19-szer volt eredményes – a lila-fehérekkel 2014-ben elhódította a Magyar Kupát. Kölcsönben szerepelt az osztrák SV Würmlában és a Nyíregyházában.

2015-ben diagnosztizáltak nála leukémiát, s hosszú ideig a Szent László Kórházban gyógyult. 2017 végén már jobban volt, újra feltűnt a Sport TV képernyőjén szakkommentátorként. A betegség végül 2018. február 22-én, két évvel ezelőtt szólította el az égi futballpályára.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Izsáki út: június 18-án műszaki, július 18-án forgalmi átadás

Ha minden a tervek szerint alakul, a nyári hónapokban végre teljesen birtokba veheti városunk a Könyves Kálmán körút és...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...