fbpx
8 C
Kecskemét
2024. április 19., péntek

FRISS HÍREK

Országos úszóbajnokságot rendeztek a rendőrök Kecskeméten

- Advertisement -

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szervezésében ismét lezajlott a rangos esemény.

A hagyományoknak megfelelően a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság 2020. február 26-án – immár nyolcadik alkalommal – ismét megrendezte a Belügyminisztérium Országos Úszóbajnokságát.

A szervezők a Kecskeméti Fürdőben várták megmérettetésre a versenyzőket. A nagy érdeklődésre számot tartó eseményt Dávid Károly rendőr dandártábornok, a főkapitányság vezetője nyitotta meg, aki a meghívott vendégeket és a sportolókat is köszöntötte.

A bajnokságon a Belügyminisztérium irányítása alá tartozó 33 szerv összesen 340 versenyzőt indított, akik négy korcsoportban, három úszásnemben, illetve váltóversenyeken mérték össze erejüket.

Az összetett csapatversenyben a Terrorelhárítási Központ úszói végeztek az első helyen. Második helyezett a Készenléti Rendőrség csapata lett, míg a harmadik helyet a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sportolói szerezték meg.

Országos rendőr-főkapitányi különdíjban részesült a két legeredményesebb, állományban lévő rendőr: Balla Mónika, aki az ORFK színeiben indult, valamint Boros Balázs, a Készenléti Rendőrség munkatára.

Hasonló cikkünk:  Úszás a téli Balatonban: "igazi kikapcsolódás volt, nézelődtünk, beszélgettünk"
- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Árurakodásra kért két parkolónyi várakozóhelyet a húsbolt, vita kerekedett belőle

A Rákóczi út nagykörút felőli sarkán lévő húsbolt kérelemmel fordult az önkormányzathoz, hogy az üzlet előtti parkolósávban az első...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...