fbpx
2 C
Kecskemét
2024. április 20., szombat

FRISS HÍREK

Terjeszkedik a KecsUP!

- Advertisement -

Szemfüles olvasóink bizonyára észrevették, hogy megjelent egy „Megye” nevű kategória a KecsUP-on. A menüben is, de közvetlenül a főoladon a kecskeméti híreink alatt is. Most már vannak Kecskeméten túli történésekről is híreink. A .HU kategória eddig is létezett, ebben jelentettünk meg országos híreket, amelyek itt is érdekesek lehetnek. De ezek leginkább átvett hírek, és ez a jövőben sem lesz másként. Most viszont külön kategóriát szenteltünk a nem olyan távoli eseményeknek, történéseknek. Ezeknek egy része saját tartalom lesz.

Arról van szó, hogy az idei egyik célkitűzésünk, hogy működési területünket a városhatáron túlra is kiterjesztjük. A folyamat már beindult, tehát érdemes keresni a „Megye” fület, mert már most is vannak cikkeink Bajáról, Kiskunfélegyházáról, Kecelről, Lakitelekről, Tiszaugról, Kiskunhalasról. A jövőben ez a lista újabb településekkel fog bűvülni.

Lehet mondani a vidéki ismerősöknek, hogy nekik is lesz miért olvasni a KecsUP-ot

Örömmel vesszük, ha a megyéből bárhonnan kapunk információkat, fotókat, videókat. Ezekkel folyamatosan bővíteni fogjuk tartalmunkat, és igyekszünk Kecskeméten túl is megtartani a KecsUP lényegét. Olyanokról írni, amelyekről máshol nem olvasni. Ebben is segíthetnek olvasóink, és magunk is teszünk azért, hogy egyre több vidéki cikkünk legyen.

Hasonló cikkünk:  Egyre több az újfajta hirdetőtábla a belvárosban, de keveset tudni róluk

Bővítjük a szerkesztőséget

Tárgyaltunk eddig is, és még tárgyalni is fogunk olyan újságírókkal, akik szállíthatják a kecskemétitől távolabbi tartalmat. Nem akarunk nagy szavakat használni, mert a költségvetésünk továbbra is szűkös, de lényegében egy újságíró hálózatot akarunk kiépíteni, amely a megye déli részétől az északi csücskéig alkalmas lehet arra, hogy valamennyire visszafelé billentse az újságírás alaposan egy irányba lejtő pályáját. A küldetésünk tehát változatlan. Megírni azt is, amit elhallgatnak önkormányzatok, a kormányzathoz köthető sajtótermékek. Ami az embereket valóban érdekli.

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Izsáki út: június 18-án műszaki, július 18-án forgalmi átadás

Ha minden a tervek szerint alakul, a nyári hónapokban végre teljesen birtokba veheti városunk a Könyves Kálmán körút és...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...