Terjeszkedik a KecsUP!

0

Szemfüles olvasóink bizonyára észrevették, hogy megjelent egy “Megye” nevű kategória a KecsUP-on. A menüben is, de közvetlenül a főoladon a kecskeméti híreink alatt is. Most már vannak Kecskeméten túli történésekről is híreink. A .HU kategória eddig is létezett, ebben jelentettünk meg országos híreket, amelyek itt is érdekesek lehetnek. De ezek leginkább átvett hírek, és ez a jövőben sem lesz másként. Most viszont külön kategóriát szenteltünk a nem olyan távoli eseményeknek, történéseknek. Ezeknek egy része saját tartalom lesz.

Arról van szó, hogy az idei egyik célkitűzésünk, hogy működési területünket a városhatáron túlra is kiterjesztjük. A folyamat már beindult, tehát érdemes keresni a “Megye” fület, mert már most is vannak cikkeink Bajáról, Kiskunfélegyházáról, Kecelről, Lakitelekről, Tiszaugról, Kiskunhalasról. A jövőben ez a lista újabb településekkel fog bűvülni.

Hasonló cikkünk  Meghalt Larry Flynt, aki a falig elment az USA-ban szólásszabadsági kérdésekben

Lehet mondani a vidéki ismerősöknek, hogy nekik is lesz miért olvasni a KecsUP-ot

Örömmel vesszük, ha a megyéből bárhonnan kapunk információkat, fotókat, videókat. Ezekkel folyamatosan bővíteni fogjuk tartalmunkat, és igyekszünk Kecskeméten túl is megtartani a KecsUP lényegét. Olyanokról írni, amelyekről máshol nem olvasni. Ebben is segíthetnek olvasóink, és magunk is teszünk azért, hogy egyre több vidéki cikkünk legyen.

Bővítjük a szerkesztőséget

Tárgyaltunk eddig is, és még tárgyalni is fogunk olyan újságírókkal, akik szállíthatják a kecskemétitől távolabbi tartalmat. Nem akarunk nagy szavakat használni, mert a költségvetésünk továbbra is szűkös, de lényegében egy újságíró hálózatot akarunk kiépíteni, amely a megye déli részétől az északi csücskéig alkalmas lehet arra, hogy valamennyire visszafelé billentse az újságírás alaposan egy irányba lejtő pályáját. A küldetésünk tehát változatlan. Megírni azt is, amit elhallgatnak önkormányzatok, a kormányzathoz köthető sajtótermékek. Ami az embereket valóban érdekli.

Hasonló cikkünk  Kecsup.hu: A biztos pont