fbpx
12.7 C
Kecskemét
2021. október 19., kedd

FRISS HÍREK

Vádemelési javaslat a féltékeny lövöldöző ellen

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság vádemelést javasol egy 75 éves kecskeméti férfival szemben, aki le akarta lőni volt élettársát – írja a police.hu.

Néhány hónappal korábban a gyanúsított és párja szakítottak, de ebbe a férfi nem törődött bele. 2019. július 24-én magához vette engedéllyel tartott – ám szabálytalanul átalakított – sörétes lőfegyverét, és elment volt élettársa munkahelyére, ahol fegyvert fogott az asszonyra.

A nő a pult mögé bújva egy gázsprayvel próbálta a támadót ártalmatlanná tenni, aki dulakodni kezdett egy, az üzletben tartózkodó férfival. Eközben a kezében tartott puska elsült, de a sörétek senkit nem találtak el.

A helyszínen elfogott férfit a megyei nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették. Őt az emberölés bűntett kísérlete mellett zaklatás bűntettével is gyanúsítják, mivel szétköltözésüket követően telefonon és személyesen is folyamatosan háborgatta volt élettársát azért, hogy kibéküljenek. A zaklató magatartás az idő múlásával fenyegetővé vált.

Hasonló cikkünk:  Elaludt betörés közben, így elcsípték a rendőrök
Hasonló cikkünk:  Lezárt akta: kerékpár és illatszer volt a zsákmány

A jelenleg letartóztatásban lévő 75 éves gyanúsított ügyében a nyomozók az emberölés bűntett kísérlete miatt indított nyomozást lezárták, és az iratokat vádemelési javaslattal átadták a főügyészségnek.

Tucatnyi töltényt lőtt ki a 75 éves lövöldőző

Hirdetés

Felkapottak

Repülőnap 2021 – élő közvetítés a szombati napról

Közlekedési dugóval indult újra 8 év után a Kecskeméti Repülőnap. Teltházas volt a rendezvény, az időjárás is kegyes volt...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Repülőnap 2021 – élő közvetítés a szombati napról

Közlekedési dugóval indult újra 8 év után a Kecskeméti Repülőnap. Teltházas volt a rendezvény, az időjárás is kegyes volt...