fbpx
10.7 C
Kecskemét
2021. október 17., vasárnap

FRISS HÍREK

A félegyházi ellenzék felajánlotta segítségét Csányi József polgármesternek

Nyílt levélben ajánlotta fel segítségét Kiskunfélegyháza polgármesterének az ellenzéki képviselőkből álló Veled a Városunkért Egyesület frakciója.

A négy városi képviselő kész az együttműködésre, mint fogalmaznak, „a konstruktív, a város érdekeit maximálisan szem előtt tartó munka érdekében”. Nagy Lajos, az egyesület frakcióvezetője közös egyeztetésre hívja a városvezetést, hiszen „mindannyiunk közös érdeke, hogy minél kevesebb kiskunfélegyházi lakos essen áldozatul a COVID 19 járványnak.”

Az egyesület a közös munka jegyében nyílt levelében kéri Csányi József polgármester úr tájékoztatását arról:

  • ha a jövőben elmarad egy meghirdetett testületi ülés,
  • hogy a polgármester mely nappal szűntette meg/függesztette fel a képviselőtestület működését,
  • hogy a polgármester a képviselő-testület mely jogosítványait, hatásköreit vette magához.
  • hogy az egyesület önkormányzati képviselői miben, hogyan tudnak az operatív törzs munkájából részt vállalni, a törzsnek segíteni,
  • hogy a Veled a Városunkért frakció tagjai kinek milyen módon juttassák el a javaslataikat,

„Az ellenzéket nem szeretni kell, hanem tájékoztatni a város életét jelentősen befolyásoló döntéséről.” – fogalmaz a Veled a Városunkért önkormányzati képviselőcsoport. Így a közös munka jegyében kérik a polgármestert, hogy a meghozott döntéseket juttassa el az önkormányzati képviselőkhöz, legalább azután, hogy közzétette a „Csányi József legyen Félegyháza polgármestere” facebook oldalán. Sőt azokat a városlakókat is tájékoztassa a döntésekről, akik nem rendelkeznek internetképes telefonnal, számítógéppel.

Hasonló cikkünk:  Széttörte az apja fején a kapát egy lajosmizsei férfi
Hasonló cikkünk:  Sorozatosan kerékpárokat rongáltak a szabadszállási buszpályaudvaron

A Veled a Városunkért képviselői egy elsődleges, város által működtetett, könnyen elérhető városi „Koronavírus Info – Kiskunfélegyháza” internetes felület létrehozását szorgalmazzák, ahol az emberek naprakész információkat kaphatnak a Városháza intézkedéseiről. Így nem egy magánszemély vagy a város valamely még működő hivatalos oldalairól kell megtudni a Kiskunfélegyházán élőknek, hogy városban is van vagy éppen nincs igazolt beteg.

„Mi addig is felajánljuk segítségünket. Csak Önön múlik, hogy él e a felkínált lehetőséggel.” –  mondatukkal segítő kezet nyújtott Kiskunfélegyháza polgármesterének a Veled a Városunkért Egyesület.

Hirdetés

Felkapottak

Repülőnap 2021 – élő közvetítés a szombati napról

Közlekedési dugóval indult újra 8 év után a Kecskeméti Repülőnap. Teltházas volt a rendezvény, az időjárás is kegyes volt...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Repülőnap 2021 – élő közvetítés a szombati napról

Közlekedési dugóval indult újra 8 év után a Kecskeméti Repülőnap. Teltházas volt a rendezvény, az időjárás is kegyes volt...