fbpx
19.2 C
Kecskemét
2021. június 12., szombat
KecsUPItthonÁllateledelben kér segítséget a Kecskeméten rekedt Eötvös Cirkusz - frissítve!

FRISS HÍREK

Állateledelben kér segítséget a Kecskeméten rekedt Eötvös Cirkusz – frissítve!

FRISSÍTÉS!

A cirkusz igazgatója telefonon jelezte, hogy rengeteg felajánlás érkezett számukra, és nagyon köszönik az eddigi adományokat, de többet már nem tudnak elraktározni, így további segítségre már nincs szükség.

Köszönjük mindenkinek, aki támogatta őket, az első sikeresen kivetett KecsUP mentőövvel sikerült életeket menteni!

Kecskeméten kezdte volna a turnéját az Eötvös Cirkusz by Lóránd produkció, de már a premiert sem tudták megtartani a kényszerintézkedések miatt. Ezért lemondták az előadásaikat. Bevételük így nem lesz, és amíg van tartalék forrás, addig tudják etetni az állatokat, de utána már bizonytalan az ellátásuk.

Eötvös Lóránd igazgató a KecsUP-nak elmondta, hogy széna, zöldség és gyümölcs az, amire most nagy szükségük lesz. Például szénából elfogy napi egy nagy körbála, de a többiből is sokat meg tudnak enni az állatok. A nagy fogyasztás ellenére minden kisebb felajánlásnak is örülnek. Legyen az a széna mellett alma, körte, sárgarépa.

A turné kecskeméti szakasza március 22-ig tartott volna, de április 5-ig itt maradnak a városban. Ez idő alatt oda lehet vinni a volt KTE pályára a felajánlásokat.

Kivetettük az első KecsUP mentőövet

Korábbi cikkünkben jeleztük, hogy nehéz helyzetbe jutott cégeknek és magánszemélyeknek is megpróbálunk a saját eszközeinkkel segíteni. Az Eötvös Cirkusznak tehát már odavetettük a KecsUP mentőövet, bízunk olvasónk segítőkészségében.

Király József is felhívást tett közzé

Közben a belváros képviselője, Király József (Szövetség) is felhívást tett közzé Facebook oldalán.

Hirdetés

Felkapottak

Fának ütközött a menekülő sofőr

Egy sofőr Kecskemét belterületén jelentősen túllépte a megengedett legnagyobb sebességet, és nem állt meg a rendőri jelzés ellenére sem....

Hirdetés

Legnépszerűbb

Fának ütközött a menekülő sofőr

Egy sofőr Kecskemét belterületén jelentősen túllépte a megengedett legnagyobb sebességet, és nem állt meg a rendőri jelzés ellenére sem....