fbpx
10.7 C
Kecskemét
2021. október 17., vasárnap

FRISS HÍREK

Autós üldözés Kecskemét belvárosában

A készenléti rendőrök és a kecskeméti járőrök elfogták azt a sofőrt, aki a gyanú szerint bódult állapotban, engedély nélkül vezetett, az utasaival szemben pedig eljárást kezdeményeznek a veszélyhelyzettel összefüggésben kihirdetett kormányrendelet korlátozó szabályainak megszegése miatt.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság illetékességi területén szolgálatot teljesítő készenléti rendőrök 2020. március 31-én kora délután intézkedés alá akartak vonni egy, a megyeszékhelyen közlekedő Volkswagen Golf típusú személygépkocsit. A jármű vezetője a rendőri jelzést figyelmen kívül hagyva nem állt meg, ezért az egyenruhások utána mentek.

A szolgálati gépkocsihoz további rendőri egységek csatlakoztak annak érdekében, hogy megállítsák a menekülő autót.

Haladása során a Volkswagen egy vasúti töltésen haladt át, ahol a jármű megsérült, mozgásképtelenné vált. A kocsi 24 éves vezetőjét és két utasát a járőrök előállították.

Hasonló cikkünk:  Elaludt betörés közben, így elcsípték a rendőrök
Hasonló cikkünk:  Súlyosabb büntetést kértek a Tiszakécskén bosszúból gyújtogató nőre

Az egyenruhások megállapították, hogy a kunszentmiklósi férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezett, valamint gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy kábítószer befolyása alatt vezetett, ezért a Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya nyomozást indított járművezetés bódult állapotban bűntett gyanúja miatt.

A 20 éves kunszentmiklósi és a 27 éves dencsházai utassal szemben szabálysértési eljárást kezdeményeznek, ugyanis a férfiak a veszélyhelyzet miatt kihirdetett kormányrendelet korlátozó szabályait megszegték.

Videó az üldözésről ide kattintva tekinthető meg.

police.hu

Hirdetés

Felkapottak

Repülőnap 2021 – élő közvetítés a szombati napról

Közlekedési dugóval indult újra 8 év után a Kecskeméti Repülőnap. Teltházas volt a rendezvény, az időjárás is kegyes volt...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Repülőnap 2021 – élő közvetítés a szombati napról

Közlekedési dugóval indult újra 8 év után a Kecskeméti Repülőnap. Teltházas volt a rendezvény, az időjárás is kegyes volt...