Az Inter Tan-Ker Zrt. megkezdi autóbuszai fertőtlenítését

0
Hirdetés

Az Inter Tan-Ker Zrt. felkészült a közösségi közlekedésben résztvevő autóbuszainak elővigyázatosságból történő folyamatos fertőtlenítési feladataira, valamint a saját munkavállalóinak egészségügyi védelmének fokozására. A vállalat debreceni, budapesti és kecskeméti telephelyein folyamatosan, napi rendszerességgel fertőtlenítik az autóbuszokat és megfelelő higiéniás készítményekkel látják el az ott dolgozókat.

A koronavírussal összefüggésben a világ számos országában, az Európai Unióban és Magyarországon is már – a veszélyeztetettség mértékével arányos – intézkedések léptek életbe. Ezekkel összhangban elővigyázatosságból a közösségi közlekedés területén is szükségszerűvé váltak a megfelelő, egészségügyileg indokolt lépések megtételei.

Az Inter Tan-Ker Zrt. szolgáltató partnereivel egyeztetve, a hazai kormányzati szervek, hatóságok intézkedései és ajánlásai alapján megkezdi valamennyi autóbuszának folyamatos fertőtlenítését az utazóközönség és a saját dolgozói egészségügyi védelme érdekében. Ezt az óvintézkedést mindaddig érvényben tartja a vállalat, ameddig az egészségügyi szempontból indokolt – áll a közleményben.

Hirdetés

Vannak ügyek, amelyek csak akkor lesznek köztudottak, ha mi megírjuk ezeket.
Kérjük, támogassa munkánkat! A szabad sajtót.


1000 Ft5000 Ft10000 Ft


500 Ft1000 Ft3000 Ft