fbpx

FRISS HÍREK

Betörőt fogtak a kecskeméti rendőrök

- Advertisement -

A kecskeméti rendőrök őrizetbe vették a 36 éves gyanúsítottat, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

A kecskeméti rendőrök 2020. március 2-án nyomozást indítottak egy betörés kapcsán, ugyanis a délelőtt során az egyik megyeszékhelyi családi ház udvarára bemászott valaki a kerítésen keresztül, majd betörte a bejárati ajtó üvegét. Az ismeretlen a nyíláson átmászva a lakásba bejutott, ahol értékek után kutatott. A tettes készpénzt, arany- és bizsu ékszereket, parfümöket, szórakoztató elektronikai eszközöket és egyéb értékeket tulajdonított el több százezer forint értékben.

A nyomozás eredményeként a rendőrök egy kiskunfélegyházi illetőségű férfi személyében azonosították az elkövetőt. A 36 éves gyanúsított lakását átkutatták, ahol az ellopott tárgyak egy részét meg is találták. A férfit kihallgatását követően lopás bűntette miatt őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

Hasonló cikkünk:  Nekiment a tanulóvezetőnek a gyorshajtó, és lelökte az útról
- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...