fbpx
7.3 C
Kecskemét
2024. április 23., kedd

FRISS HÍREK

Félmillió forinttal támogatja a mentősöket a Szövetség a Hírös Városért Egyesület

- Advertisement -

A koronavírustól tartva sokan döntenek úgy, hogy otthon maradnak. Családjukkal, otthonuk biztonságos falai között igyekeznek átvészelni a jelenlegi szomorú és aggasztó helyzetet. Sokan választják az otthoni munkát, és ha találkoznak is valakivel, udvariasan kerülik a kézfogást.

A mentősöknek azonban nincs távmunka. Ők azok a hősök, akik akkor is megfogják a segítségre szorulók kezét, ha az veszélyes lehet rájuk, sőt még a családjukra nézve is.
Ebben a rendkívüli helyzetben a mentősök időt és energiát nem sajnálva dolgoznak embert próbáló, feszített tempóban, sokszor pihenés nélkül.

A mai napon a Szövetség a Hírös Városért Egyesület képviselői és tagjai úgy döntöttek, hogy 500 ezer forint értékben olyan eszközöket vásárolnak, amelyek megkönnyíthetik a mentősök mindennapjait ebben a kritikus időszakban – írják közleményükben.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Az aláírásgyűjtés előtt pár nappal visszalépett a Fidesz-KDNP egyik kecskeméti képviselőjelöltje, Tihanics Tibor

A KecsUP úgy értesült, nem Tihanics Tibor birkózó edző, hanem Szappanos Benedek, a Bács-Kiskun Vármegyei Tudományos Ismeretterjesztő Társulat igazgató...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...