fbpx
3.3 C
Kecskemét
2024. április 19., péntek

FRISS HÍREK

Három kiemelt gyalogátkelő létesül

- Advertisement -

Elkezdődött a Mezei utca-Horváth Döme krt.-Bajcsy-Zsilinszky krt. kereszteződésében a szintben kiemelt gyalogátkelőhelyek létesítése. Összesen három gyalogátkelő létesül, a Mezei utcán, a Horváth Döme körúton és a Bajcsy-Zsilinszky körúton. A munka 3 ütemben készül el, félpályás útlezárásokkal, ideiglenes jelzőlámpás forgalomirányítás mellett.

Az első ütemben a Horváth Döme krt.-Mezei u.Horog utca felőli belső íve kerül lezárásra, ezen az íven megtörténik a szegélyek cseréje, illetve a rámpák lefuttatásánál a szegélyek beépítése, a rámpa alépítményének építése, valamint a teljes íves szakaszon a térkőburkolás.

A második ütemben a Horváth Döme krt.-Bajcsy-Zsilinszky krt. kanyarodó íves szakasza, valamint a Mezei u.-Bajcsy-Zsilinszky egyenesének Trombita u. felőli fél pályája kerül lezárásra. Ezen a területen elkészülnek a szükséges szegélycserék, a rámpák kialakítása szegélyépítéssel, valamint ezen szakasz térkőburkolása.

A harmadik ütemben a Mezei u.-Bajcsy-Zsilinszky egyenesének Rigó utca felőli fél pályája kerül lezárásra. Ezen területen elkészülnek a szükséges szegélycserék, a rámpák kialakítása szegélyépítéssel, valamint ezen szakasz térkőburkolása.

Hasonló cikkünk:  2020-ban 19 ezer, 2023-ban 34 ezer magyar vándorolt ki Magyarországról 

A kivitelezés időtartama várhatóan 4 hét. A kivitelezés összköltsége 21 millió forint.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Árurakodásra kért két parkolónyi várakozóhelyet a húsbolt, vita kerekedett belőle

A Rákóczi út nagykörút felőli sarkán lévő húsbolt kérelemmel fordult az önkormányzathoz, hogy az üzlet előtti parkolósávban az első...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...