fbpx
0.9 C
Kecskemét
2023. január 29., vasárnap

FRISS HÍREK

Kecskeméti állami kitüntetettek március 15-én

A Magyar Arany Érdemkereszt katonai tagozata kitüntetésben részesült
Csikós Zoltán Péter címzetes tűzoltó zászlós, a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Kecskeméti Katasztrófavédelmi Kirendeltség Kecskeméti Hivatásos Tűzoltóparancsnokságának beosztott tűzoltója több mint három évtizedes, kimagasló szolgálatellátása elismeréseként.

Magyar Ezüst Érdemkereszt polgári tagozata kitüntetésben részesült
Tóth Ferenc László, a Prompt Kft. ügyvezetője, a kecskeméti Hírös Lovarda alapítója, az Építéstudományi Egyesület Pest megyei szervezetének volt titkára sikeres szakmai pályafutása, valamint társadalmi szerepvállalása elismeréseként.

Magyar Arany Érdemkereszt polgári tagozata kitüntetésben részesült
Rigóné Kiss Éva, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat dél-alföldi regionális ügyvezetője, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat kecskeméti csoportjának alapítója és vezetője, valamint
Gubicz László gépészmérnök, az egykori Szerszámgépipari Művek Kecskeméti Gyára Termelési Osztályának, valamint a Hűtőgépgyár Hűtő- és Klímatechnikai Gyáregységének nyugalmazott vezetője a közúti haszongépjármű-fékrendszerek KNORR licence alapján történő gyártásának bevezetése érdekében végzett munkája elismeréseként.

Hasonló cikkünk:  Már milliárdos forgalma van a Kecskemét melletti laskagomba-termesztőnek
Hasonló cikkünk:  A póker és a filmművészet világa

Magyarország kiváló művésze díjban részesült
Erdei Péter Liszt Ferenc-díjas karnagy, nyugalmazott intézményvezető, aki 1994-től 2008-ig volt a kecskeméti Kodály Zoltán Zenepedagógiai Intézet főigazgatója, 1976-tól 2005-ig a Kecskeméti Pedagógus Énekkar karnagya.

Magyarország érdemes művésze díjban részesült
Cseke Péter Jászai Mari- és Nádasdy Kálmán-díjas színművész, rendező, a Magyar Művészeti Akadémia rendes tagja, a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház igazgatója.

Jászai Mari-díjban részesült
Sára Bernadette kiemelkedő színművészeti tevékenysége miatt a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház színművésze.

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...