fbpx
2.9 C
Kecskemét
2021. október 19., kedd

FRISS HÍREK

Koronavírus: A Ceremóniamester Szövetség ajánlása esküvőkre

Miután Gulyás Gergely miniszter bejelentette az országos veszélyhelyzetet, amelynek következménye, hogy tilos megtartani a 100 főnél nagyobb zárt helyű rendezvényeket, minden bizonnyal sok jegyespár a szívéhez kapott. Ugyanis az esküvői szezon májusban már elkezdődik (lehetnek persze előbb is lakodalmak), és az már nem olyan sok idő. Esküvői szolgáltatókkal le vanna kötve már ezek az események, és már a meghívók is talán ki vannak osztva. Egyáltalán nem könnyű mindent visszamondani, arról nem is beszélve, hogy több száz ezer forint lehet csak az előlegekre kiadott pénz.

A Ceremóniamesterek Szövetsége megszólalt ez ügyben, és közölte, hogy tudomásul veszik, ha egy pár lemondja most a közelgő esküvőt. Ráadásul a szövetség tagjai az amúgy szerződés szerint, az őket megillető lemondási díjról lemondanak. Teszik ezt akkor is, ha nem hatósági korlátozás miatt fújják le az esküvőt. Fontos leszögezni, hogy ez nem feltétlenül érvényes tehát az összes cégre és vállalkozóra, zenekarra.

Hasonló cikkünk:  Még egy övön aluli ütést kapott az ezer sebből vérző vendéglátó szektor
Hasonló cikkünk:  Szombat estig 450 ezren szavaztak az előválasztáson - mutatjuk hogyan alakult a hét

Ugyanakkor a szövetség kéri a lakodalom előtt álló családokat, azokat, akik nem tudják, vagy nem akarják lemondani az esküvőt, hogy:

  1.  Optimalizálják a meghívott vendégek számát 50-80 fő közé.
  2. Fontolják meg a 60 évesnél idősebb és a 6 évesnél fiatalabb vendégek részvételét.
  3. Tartsák meg a szertartást, a közös mulatságot pedig halasszák más időpontra.

 

 

Hirdetés

Felkapottak

Repülőnap 2021 – élő közvetítés a szombati napról

Közlekedési dugóval indult újra 8 év után a Kecskeméti Repülőnap. Teltházas volt a rendezvény, az időjárás is kegyes volt...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Repülőnap 2021 – élő közvetítés a szombati napról

Közlekedési dugóval indult újra 8 év után a Kecskeméti Repülőnap. Teltházas volt a rendezvény, az időjárás is kegyes volt...