fbpx
2.9 C
Kecskemét
2021. október 19., kedd

FRISS HÍREK

Mától határozatlan ideig zárva tart a Kecskeméti Fürdő

A Kecskeméti Fürdő 2020. március 12. csütörtök reggeltől ZÁRVA TART a Kormány által kihirdetett országos veszélyhelyzetre hivatkozva.

A koronavírus terjedésének megállítása érdekében hozott kormányzati intézkedések értelmében zárt térben 100 fő, szabadtéren 500 fő feletti rendezvények megtartása tilos. Ezt mérlegelve és figyelembe véve a Kecskeméti Fürdő március 12. csütörtöktől határozatlan ideig, a korlátozások visszavonásáig ZÁRVA TART.

Tekintettel arra, hogy a Kecskeméti Fürdőben több sportegyesület is tart edzéseket, és egy légtérben egyidejűleg 100 fő tartózkodhat, egyedül a versenysport számára lesz biztosított az edzéslehetőség.

A fürdőben található Aqua Étterem, Aqua Body Fitness terem és a Halkozmetika külön-külön légtérben, a szokásos rend szerint nyitva tart. Az Ölelő Kéz Alapítvány működése is a megszokottak szerint alakul, annyi különbséggel, hogy a kezelésre érkező betegek minden esetben a fürdő jegypénztáránál, és a központi vendégöltözőn keresztül közelíthetik meg a gyógyászati részleget.

Hasonló cikkünk:  Főleg azokat rúgják ki a makói Continentaltól, akik korábban részt vettek a sztrájkokban
Hasonló cikkünk:  Egyre többen mennek azonnal külföldre érettségi után

Tájékoztatjuk azon vendégeinket, akik bérlettel rendelkeznek, hogy a zárva tartás idejével megegyező időszakra a bérletek meghosszabbításra kerülnek. Ezzel kapcsolatban a fürdő újra nyitását követően adunk további információkat – írják közleményükben.

https://www.kecskemetifurdo.hu/

Hirdetés

Felkapottak

Repülőnap 2021 – élő közvetítés a szombati napról

Közlekedési dugóval indult újra 8 év után a Kecskeméti Repülőnap. Teltházas volt a rendezvény, az időjárás is kegyes volt...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Repülőnap 2021 – élő közvetítés a szombati napról

Közlekedési dugóval indult újra 8 év után a Kecskeméti Repülőnap. Teltházas volt a rendezvény, az időjárás is kegyes volt...