fbpx
-1.3 C
Kecskemét
2023. február 8., szerda

FRISS HÍREK

Tapsolj Kecskemét: Ilyen volt a köszönet hangja tegnap a Széchenyivárosban

Élőben közvetítettük a Tapsolj Kecskemét kezdeményezést tegnap a Széchenyivárosból, a Nyíri útról. De nem csupán itt tapsoltak a kecskemétiek. Az akció Facebook csoportjából, és a hozzánk érkező kommentekből is kiderült, hogy szerte a városban csatlakoztak a felhíváshoz.

Ma is lesz taps, és lesz minden nap 20 órakor, amíg véget nem ér a járvány. Aki tapsol, az magáért, családjáért, a betegekért, és azokért tapsol, akik ezekben a napokban törődnek a fertőzött és a fertőzés gyanújával megfigyelt emberekkel. És mindenkiért szól a taps, aki nem maradhat otthon, mert dolgoznia kell. Ugyanakkor azokért is szól a taps, akik a veszélyhelyzet miatt nehéz helyzetbe kerültek anyagilag, vagy máshogyan.

Ilyen vot a tegnapi taps:

Több százan követték velünk élőben az eseményt, és azóta sok ezren nézték vissza a videót. Az akció közösségi csoportjának létszáma tegnap óta megduplázódott. Volt, aki a Tapsolj Kecskemét Facebook csoportban azt kérdezte, hogy legközelebb honnan közvetítünk, mert akkor ott a helye. Mi ezt előre nem közöljük, főleg azért nem, mert nem akarjuk, hogy esetleg egy-egy helyszínre bárkit is “odacsaljunk”. Mert ennek pont az a lényege, hogy mindenki otthonról fejezi ki a köszönetét. Természetesen lesz még közvetítésünk, figyeljük a szerveződéseket, és ha találunk érdekesnek tűnő, előre közölt erkélyi, vagy bárhol máshol megvalósított eseményt, akkor ott leszünk.

Hasonló cikkünk:  Javítják a Vízmű utcában a lámpákat, ahol a halálos gázolás történt a zebrán
Hasonló cikkünk:  Így néz majd ki Kadafalva bölcsődéje

Küldjön nekünk videót!

Arra kérjük olvasóinkat, hogyha úgy gondolják, hogy az ő tapsolásuk valamiért különös lesz, azt írják meg a szerkesztoseg@kecsup.hu címre. Ide érkezett is tegnap egy videó. Az Irinyi utca, a Forradalom utca és az Akadémia körút környékén így hangzott a taps. Köszönjük a videót.

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...