fbpx
2.2 C
Kecskemét
2024. április 19., péntek

FRISS HÍREK

Titokban fotózta áldozatait a kunsági kukkoló

- Advertisement -

A Kecskeméti Járásbíróság tiltott adatszerzés bűntettében és információs rendszer vagy adat megsértésének vétségében találta bűnösnek azt a 32 éves férfit, aki 2017 nyara és 2018. január 31. között Kunszentmiklóson öt személyt meglesett, róluk titokban fényképeket készített – írja péntek délelőtti közleményében a Kecskeméti Törvényszék.

A bíróság megállapította, hogy a vádlott a fenti időszakban esténként olyan házaknál állt meg, amelyek utcafrontra nyíló ablakkal rendelkeztek. A lehúzott műanyag redőnyöket kiégette, majd az így keletkezett nyíláson át – szexuális vágya kielégítése érdekében – titokban megleste a lakásban tartózkodókat, és a meztelen, félmeztelen személyekről a mobiltelefonja segítségével fényképeket készített.

A vádlott ezen túlmenően két személy közösségi oldalon lévő profiljába jogosulatlanul belépett, majd megszerezte a sértettekről készült fényképfelvételeket és adataikat.

Hasonló cikkünk:  Utánpótlás férfi kéziválogatott találkozót rendeztek Lakiteleken

A bíróság a vádlottal szemben – tárgyalás tartása nélkül – 200 óra közérdekű munka büntetést szabott ki.

Mivel az ügyész, a vádlott és a védő tárgyalás tartását nem kérték, ezért a bíróság döntése jogerőre emelkedett.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Árurakodásra kért két parkolónyi várakozóhelyet a húsbolt, vita kerekedett belőle

A Rákóczi út nagykörút felőli sarkán lévő húsbolt kérelemmel fordult az önkormányzathoz, hogy az üzlet előtti parkolósávban az első...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...