fbpx
3.3 C
Kecskemét
2024. április 20., szombat

FRISS HÍREK

A Városi Operatív Törzs április 8-i döntései

- Advertisement -

-Az operatív törzs felkéri a Hírös Sport Kft. ügyvezetőjét és a KEFAG Zrt. vezérigazgatóját, hogy a Benkó Zoltán Szabadidőközpont, a Kecskeméti Arborétum és a Szent Hubertus Parkerdő (közismert nevén Nyíri erdő) átmenetileg kerüljön lezárásra 2020. április 10-től.

-Az operatív törzs felkéri a Kecskeméti Városrendészet intézményvezetőjét és a Kecskeméten működő polgárőr egyesületek vezetőit, hogy a húsvéti ünnepi időszakban 2020. április 10-től 2020. április 13-ig biztosítsa a városrendészeti munkatársak és a polgárőrök folyamatos közterületi jelenlétét a csoportosulások megakadályozása érdekében. Fokozott figyelmet kell fordítani a játszóterekre, parkokra, a lakótelepi környezetre, a Csalánosi Parkerdő és a Csalánosi Erdő területére. Természetesen a családok és egyének közterületen történő szabadidős tevékenysége, sportolása megengedett, azonban a csoportosulások kialakulását meg kell akadályozni.

-Az operatív törzs javasolja a Kecskeméten működő kereskedelmi egységeknek, hogy szabályozzák az egyidejűleg a boltban, áruházban benntartózkodók számát a létesítmény alapterületéhez igazodóan annak érdekében, hogy a vásárlók biztonságosan be tudják tartani a 2 méter távolságot egymás között.

Hasonló cikkünk:  Egyre több az újfajta hirdetőtábla a belvárosban, de keveset tudni róluk

-Az operatív törzs kéri, hogy a kizárólagos és többségi tulajdonú gazdasági társaságok ügyvezetői, valamint az önkormányzati intézmények vezetői mérjék fel, hogy 1 hónapra előre vetítve mennyi fertőtlenítőszerre és egyéb védőeszközre van szükségük a biztonságos működéshez.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Izsáki út: június 18-án műszaki, július 18-án forgalmi átadás

Ha minden a tervek szerint alakul, a nyári hónapokban végre teljesen birtokba veheti városunk a Könyves Kálmán körút és...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...