fbpx
17 C
Kecskemét
2023. március 20., hétfő

FRISS HÍREK

Nyílt levelet írt a Momentum TizenX a polgármesternek

A Momentum TizenX Kecskeméti Helyi Szervezetének nyílt levele a polgármester asszony részére.

Tisztelt Polgármester Asszony!

A COVID-19 járvány magyarországi tetőzése idején elképesztően felelőtlen magatartás az Orbán-kormány részéről, hogy elrendelték és meg kívánják tartani az érettségit, figyelmen kívül hagyva a több százezer érintett érdekeit, akinek az egészségét ezzel veszélyeztetik.

Az elmúlt hónap minden napján a lakosság hatalmas áldozatok árán tartotta be a korlátozó intézkedéseket annak érdekében, hogy a felkészületlen kormány időt nyerhessen, és a koronavírus járvány terjedése lassuljon, illetve megálljon.

Ezt az áldozatvállalást kívánja most semmibe venni a Fidesz és az Orbán-kormány: nemtörődömségük miatt fiatalok tízezreit és közvetett módon sok százezer embert tesz ki a fertőzés veszélyének.

Ennek mindennemű felelőssége és következménye a Fideszt és az Orbán-kormányt terheli!

Tekintettel arra, hogy az Orbán-kormány a COVID-19 járvány általuk számolt csúcsán sajnálatos módon makacsul és felelőtlenül ragaszkodik az írásbeli érettségi 2020. május 4-i megkezdéséhez és lebonyolításához, ezért helyi szinten a Momentum TizenX Kecskeméti Helyi Szervezete az alábbi intézkedések haladéktalan elrendelésére kéri Kecskemét Megyei Jogú Város polgármesterét.

Hasonló cikkünk:  Hamis rendcsinálók

Kérjük polgármester asszonyt, hogy kövesse számos település példáját, úgymint például Baja vagy Budapest, és tegye kötelezővé szájmaszk viselését az írásbeli érettségin résztvevő minden diák és annak lebonyolításában bármilyen formában érintett minden kecskeméti lakos vagy Kecskeméten tartózkodó személy számára! Fordítson kiemelt figyelmet arra, hogy az iskolákban, közterületen, közösségi közlekedési, illetve személyszállításra alkalmas eszközön betartsák az előírást!

Hasonló cikkünk:  A fideszes képviselőkben fel se merül, hogy működhet szabadon egy sajtó - talán okkal

Amennyiben ilyen rendelkezést nem tud vagy nem kíván hozni, úgy az írásbeli érettségi napjain a kecskeméti lakosok, illetve Kecskeméten tartózkodó személyek számára általánosan írja elő a szájmaszk kötelező viselését!

Várjuk megtisztelő válaszát!

Kecskemét, 2020. 04. 29.

Tisztelettel:
Bíró Barna, Momentum TizenX országos elnökségi tagja

Varga Ákos, Momentum TizenX Kecskeméti Helyi Szervezet elnöke

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...