fbpx
10.3 C
Kecskemét
2024. április 24., szerda

FRISS HÍREK

Szerelemféltés miatt szúrta le barátját

- Advertisement -

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága nyomozást rendelt el halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

Az eljárás során beszerzett adatok szerint 2019. november 8-án kora délután szerelemféltés okán vita alakult ki két barát között az egyik kiskunfélegyházi családi házban. Ennek során az idősebb férfi egy – körülbelül hat centiméter pengehosszúságú – késsel mellkason szúrta 45 éves lakótársát, aki a sérülés következtében a helyszínen életét vesztette.

A rendőrök előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható kiskunfélegyházi lakost, aki kihallgatása során beismerő vallomást tett.

A büntetőeljárás során beszerzett adatokat figyelembe véve a nyomozók az 54 éves férfi tettét emberöléssé minősítették át.

A jelenleg is letartóztatásban lévő gyanúsított ügyében a főkapitányság munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat vádemelési javaslattal adták át a főügyészségnek.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Kecskeméti civilek gondolnák újra a város közösségi közlekedését

A közösségi együttgondolkodásra épülő kezdeményezés egyik aktivistája először április elején posztolt az egyik legnagyobb kecskeméti Facebook-csoportba, most pedig lapunkat...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...