fbpx

FRISS HÍREK

Virágos Széchenyivárosért akció indul április 29-én

- Advertisement -

A Szövetség a Hírös Városért Egyesület választási kampányának egyik eleme volt ősszel, hogy közösen dolgoznak az ott élőkkel a virágos Széchenyivárosért. Ezt a választókerületi költségkeretből szerették volna megvalósítani. Az élet azonban közbeszólt – áll a közleményben, amelyet Szőkéné Kopping Rita és Dobos József adott ki a mai napon.

„A 2020. március 11. óta tartó veszélyhelyzet miatt nem alakultak meg a választókerületi tanácsadó testületek, és nem áll rendelkezésre a tervezett költségkeret sem. Ezért képviselő társammal, Dobos Józseffel eldöntöttük, hogy a kialakult helyzet ellenére megcsináljuk ezt a programunkat. Májusi teljes tiszteletdíjunkból 2000 tő álló muskátlit fogunk kiosztani a 4. és a 6. választókerületben. A virágokat a Hunyadivárosban található Gyenes Kertészet biztosította számunkra kedvezményes áron, amelyet ezúttal is köszönünk.” – írják.

Hasonló cikkünk:  Tesztelik Kecskeméten a brazil katonai szállító repülőgépet, amelyből kettőt vásárol a honvédség

2020. április 29-én, 16:00-tól kezdik osztani a muskátlikat a Széchenyiváros különböző pontjain, ahol a polgárőrség fog segíteni hangosbemondóval. A korlátozott mennyiség miatt egy személy 2 db muskátlit kap a készlet erejéig.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Az aláírásgyűjtés előtt pár nappal visszalépett a Fidesz-KDNP egyik kecskeméti képviselőjelöltje, Tihanics Tibor

A KecsUP úgy értesült, nem Tihanics Tibor birkózó edző, hanem Szappanos Benedek, a Bács-Kiskun Vármegyei Tudományos Ismeretterjesztő Társulat igazgató...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...