fbpx
2 C
Kecskemét
2024. április 20., szombat

FRISS HÍREK

Harapós rablónő támadt a kecskeméti nyugdíjasra

- Advertisement -

Egy 25 éves kecskeméti nő 2020. április 9-én délután bekopogott a Szegedi út egyik házába, hogy az ott élő idős férfitől pénzt kérjen – tájékoztatott a rendőrség a honlapján.

Miután a 71 éves férfi nem adott neki semmit, a nő szidalmazni kezdte őt, majd rátámadt és a felkarján megharapta.

A nő ezek után bement a házba, ahol továbbra is pénzt követelt először ordítva, majd egy a házban talált kést a kezébe fogva. Az idős férfi megijedt és kiszaladt az ingatlanból.

Percekkel később a férfi visszament az otthonába, de a nő még ott volt és egy üveggel akarta megdobni. Ekkor a sértett elővette a pénztárcáját, hogy abból 1000 forintot adjon neki, de a nő ekkor egy hirtelen mozdulattal 66 000 forintot kikapott a sértett tárcájából, majd elfutott.

Hasonló cikkünk:  Nekiment a tanulóvezetőnek a gyorshajtó, és lelökte az útról

A rendőrök a nyomozás során azonosították, majd gyanúsítottként kihallgatták a 25 éves helyi nőt. További sorsáról az illetékes ügyészség dönt.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Izsáki út: június 18-án műszaki, július 18-án forgalmi átadás

Ha minden a tervek szerint alakul, a nyári hónapokban végre teljesen birtokba veheti városunk a Könyves Kálmán körút és...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...