fbpx

FRISS HÍREK

Május 18-tól kinyitják a játszótereket

- Advertisement -

2020. május 15-iki ülésén a Szemereyné Pataki Klaudia vezette kecskeméti városi operatív törzs úgy döntött, hogy május 18-tól, hétfőtől megnyitják a gyermekek előtt a játszótereket.

A szülőknek azt javasolják, hogy a játszóterek látogatása során tartsák be a szociális távolságot és gondoskodjanak kézfertőtlenítő használatáról.

Emellett a Városrendészet emberei naponta 16-19 óra között fokozottan ellenőrzik a játszótereket, és felhívják a figyelmet az 1,5 méteres védőtávolság betartására.

Az is a gyermekeket érinti, hogy a továbbiakban a gyermekfelügyeletbe bekapcsolódó bölcsődéknél, óvodáknál a gyermekek érkezése és távozása zsilipeléssel történik majd.

Jó hír viszont a tömött autóbuszokon összezsúfolódóknak, hogy a polgármester felkérte Hári Ernőt, a Kecskeméti Közlekedési Központ ügyvezetőjét, hogy a helyi közösségi közlekedés menetrendjét rendszeresen vizsgálja felül.

A Széktói Strand nyitását június közepére tervezik.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Izsáki út: június 18-án műszaki, július 18-án forgalmi átadás

Ha minden a tervek szerint alakul, a nyári hónapokban végre teljesen birtokba veheti városunk a Könyves Kálmán körút és...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...