Nem tudomány, csupán megfigyelés: Kadafalva előtt valami gyakran elvágja az esőt

0
Az ég Kecskeméten 2020.05.25-én 20 óra körül

Aki Kadafalván lakik, gyakran úgy megy el otthonról, hogy nem esik az eső, majd az Auchan környékén már igen. És igaz ez visszafelé is. A városban esik, sőt akár szakad, de az Auchan után, az M5 autópálya felüljárójának környékén van egy vonal, ahol sokszor tapasztalható, hogy egyik oldalán vizes az út, a másik odalán száraz.

Itt szokott lenni valahol a választóvonal

Ez tegnap is így volt. 20 óra előtt a belvárosban esett az eső, és egészen követte ez az idő az autóst a felüljáróig. Majd onnantól megszűnt. Azonban most nem úszta meg Kadafalava sem, csupán arról volt szó, hogy kb. negyedórás késéssel esett ott is néhány percig.

Szélvédőn keresztül az eső

Amúgy különösen érdekes jelenség volt megtapasztalható ez előtt. Sárga volt az ég, nem olyan sötét, feketés, mint általában ilyenkor.

Kecskeméten sokan hisznek abban, hogy a Mercedes-gyár valamilyen időjárás befolyásoló szerkezetet alkalmaz, hogy ne legyen bajuk a szabadban parkoltatott új autóknak, de ezt már többször cáfolták. Lehet, hogy véletlenről van szó, lehet, hogy valami más befolyásolja, hogy így alakul.

Ön szerint?
  • Add le a szavazatod ...