fbpx

FRISS HÍREK

Rokona verte agyon a 79 éves kiskunhalasi férfit – Frissítve

- Advertisement -

2020. május 16-án, szombaton délután Kiskunhalason, egy Fejérföld utcai családi házban megöltek egy 79 éves embert. Az idős férfi üveges–képkeretezőként dolgozott a városban.

A rendőrség azt közölte, hogy egy 23 éves férfi rokona bántalmazta a bácsit, majd látva tettét telefonon önként feladta magát a hatóságoknál. A hamar kiérkező mentők már nem tudták megmenteni az áldozat életét, a helyszínen elhunyt.

A Híradó.hu szerint unokája verhette agyon nagyapját.

A szomszédok azt nyilatkozták, hogy többen tartózkodtak az épületben, amikor a gyilkosság történt.

A rendőrség emberölés miatt indított eljárást a fiatal férfi ellen.

Képek a rendőrök helyszíneléséről a Halas.info oldalon >>>

Frissítés (2020. május 17.): A hír első megjelentetése óta kiderült, hogy a tettes nem az áldozat unokája, hanem a keresztfia volt. Szombat délután szóváltásba keveredett a keresztapjával, de nem megütötte őt, hanem egy 20 cm pengehosszúságú késsel többször megszúrta. A 23 éves keresztfiú ezután nem telefonon adta fel magát, hanem személyesen jelent meg a helyi rendőrkapitányságon.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Kecskeméti civilek gondolnák újra a város közösségi közlekedését

A közösségi együttgondolkodásra épülő kezdeményezés egyik aktivistája először április elején posztolt az egyik legnagyobb kecskeméti Facebook-csoportba, most pedig lapunkat...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...