fbpx
0.1 C
Kecskemét
2023. december 7., csütörtök

FRISS HÍREK

Színt visz a panelek szürkeségébe a városszépítő egyesület

- Advertisement -

Idén is zajlik már a Kecskeméti Városszépítő Egyesület Virágos Balkonok akciója, amellyel az a cél, hogy a nem a látványukról híres 40 éves panelépületeket feldobják valamennyire. Ezért színes muskátlikat és egynyári virágokat osztanak az önkormányzat támogatásával és a Hírös Kertészek Egyesület tagjaival. Csütörtökön kezdődött a virágot átadása, és ma is újabb két helyen folytatódik.

Május 29-én, 17 órakor a Horváth Döme körúti társasház mögötti parkoló lesz az egyik helyszín, a másik pedig 18 órakor a Szabadság tér 5. szám alatt lévő társasház (az OTP feletti) belső udvara.

Király József a városszépítők elnöke reméli, hogy ezzel is hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a nyáron sok-sok virág legyen a város erkélyein, színesebbé, szebbé varázsolva környezetünket.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Tornyokban állnak Mercedes-akkumulátoros ládák egy kecskeméti telephelyen

Szemfüles és egyben aggódó olvasónk értesítette szerkesztőségünket, hogy egy kecskeméti telephelyen rengeteg fa ládát tárolnak, és a feliratból -...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...