fbpx
10.3 C
Kecskemét
2024. április 24., szerda

FRISS HÍREK

Szörnyű balesetben hunyt el a fiatal pár

- Advertisement -

Egy fiatal pár május 30-án, szombaton reggel 7 óra 30 perckor az 5501-es számú úton Bácsbokod felől Baja irányába tartott kis bordó Fiat Puntójával, amikor a sebesség nem megfelelő megválasztása miatt egy enyhe jobb kanyarban kicsúsztak, és egyenesen nekiszáguldottak egy szemből jövő honvédségi kamionnak – írja a Bors.

A kocsi szinte felismerhetetlenségig összetört, majd a baleset után kigyulladt. A lángokat csak a gyorsan kiérkező tűzoltók tudták eloltani.

A kis Punto maradványai (Fotó: Police.hu)

Az autót a 20 éves csátaljai László vezette, mellette 21 éves bácsalmási barátnője, P. Petra ült. Esélyük sem volt: hiába értek ki a mentők a helyszínre, a fiatal szerelmespáron már nem lehetett segíteni.

„Tündéri pár, évek óta együtt voltak, nem volt olyan, aki ne kedvelte volna őket. Petra fantasztikus tortákat csinált, vendéglátósnak tanultak. Imádta Lacit, ahogyan fordítva is így volt, Laci is rajongott Petráért, és annak ellenére, hogy milyen fiatalok voltak, együtt képzelték el a jövőjüket. Egyszerűen felfoghatatlan, hogy nincsenek többé.” – mesélte  egy ismerős.

Hasonló cikkünk:  Utánpótlás férfi kéziválogatott találkozót rendeztek Lakiteleken

„Igaz, hogy fiatalok voltak, de egyikőjük sem hebrencs tini. Laci sem vezetett soha felelőtlenül. Nem tudom, hogyan történhetett meg ez a szörnyűség” – tette hozzá.

A katonai teherautó hiába fékezett (Fotó: Police.hu)

A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Az aláírásgyűjtés előtt pár nappal visszalépett a Fidesz-KDNP egyik kecskeméti képviselőjelöltje, Tihanics Tibor

A KecsUP úgy értesült, nem Tihanics Tibor birkózó edző, hanem Szappanos Benedek, a Bács-Kiskun Vármegyei Tudományos Ismeretterjesztő Társulat igazgató...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...