Ingyen helyezhető el 250 kilogramm szemét a kisfái telepen

0
Szeméthalom Kecskeméten, a Rávágy téren

2020. június 20-án a kecskeméti lakosok számára egyszeri akció keretében 250 kg hulladék ingyenes beszállítására nyílik lehetőség a Kisfái 248. (0737/12 hrsz.) alatti hulladéklerakó telepen – közölte a  DTkH Nonprofit Kft.

A kisfái szeméttelepre való beszállítási lehetőség minden olyan magánszemély számára 250 kg hulladék erejéig térítésmentes, aki felmutatja kecskeméti lakcímkártyáját, illetve a befizetett hulladékszállítási számláját igazoló bizonylatot (a csekket vagy az átutalási megbízás másolatát).

Társasházi, vagy lakásszövetkezeti ingatlan használója – amennyiben a közszolgáltatás díját nem közvetlenül a közszolgáltatónak fizeti – a közszolgáltatási díj megfizetését a közös képviselő, vagy a lakásszövetkezet elnökének írásbeli nyilatkozatával igazolhatja.

Hasonló cikkünk  Nem civil szervezet a Zöld és Pont, mert a polgári jogi társaság nem az

Amennyiben a beszállított hulladék tömege nagyobb, mint 250 kg, úgy az a feletti rész esetében az érvényben lévő hulladék típusára vonatkozó ártalmatlanítási díjat a helyszínen készpénzben ki kell fizetni!

Kizárólag az alábbi hulladéktípusok helyezhetőek el:

  • Kommunális hulladék
  • Építési-bontási hulladékok, úgy mint
   • Kitermelt talaj, föld
   • Beton
   • Beton, tégla, cserép keveréke

Tilos a hulladéklerakóban elhelyezni:

 • veszélyes hulladékot (például mérgek, vegyszerek, gyógyszerek, festékek, hígító, akkumulátor, szárazelem, használt sütő- és fáradtolaj, azbeszt, kátrány stb.), és
 • a fent említett hulladéktípusoktól eltérő hulladékokat (például autógumi, elektronikai háztartási hulladék, fénycső, hullámpala stb.)
Hasonló cikkünk  Szövetség: Képviselőink kezdeményezték a Széchenyiváros hétvégi takarítását

Nyitva tartás:

Szombaton 6:00-tól 16:00 óráig.

Brutális mennyiségű illegális hulladék a déli iparterület környékén – fotók