fbpx

FRISS HÍREK

Ingyen helyezhető el 250 kilogramm szemét a kisfái telepen

- Advertisement -

2020. június 20-án a kecskeméti lakosok számára egyszeri akció keretében 250 kg hulladék ingyenes beszállítására nyílik lehetőség a Kisfái 248. (0737/12 hrsz.) alatti hulladéklerakó telepen – közölte a  DTkH Nonprofit Kft.

A kisfái szeméttelepre való beszállítási lehetőség minden olyan magánszemély számára 250 kg hulladék erejéig térítésmentes, aki felmutatja kecskeméti lakcímkártyáját, illetve a befizetett hulladékszállítási számláját igazoló bizonylatot (a csekket vagy az átutalási megbízás másolatát).

Társasházi, vagy lakásszövetkezeti ingatlan használója – amennyiben a közszolgáltatás díját nem közvetlenül a közszolgáltatónak fizeti – a közszolgáltatási díj megfizetését a közös képviselő, vagy a lakásszövetkezet elnökének írásbeli nyilatkozatával igazolhatja.

Amennyiben a beszállított hulladék tömege nagyobb, mint 250 kg, úgy az a feletti rész esetében az érvényben lévő hulladék típusára vonatkozó ártalmatlanítási díjat a helyszínen készpénzben ki kell fizetni!

Hasonló cikkünk:  Nagyfokú az aszály az Alföldön már áprilisban - megismétlődhet a tragikus 2022-es év

Kizárólag az alábbi hulladéktípusok helyezhetőek el:

    • Kommunális hulladék
    • Építési-bontási hulladékok, úgy mint
      • Kitermelt talaj, föld
      • Beton
      • Beton, tégla, cserép keveréke

Tilos a hulladéklerakóban elhelyezni:

  • veszélyes hulladékot (például mérgek, vegyszerek, gyógyszerek, festékek, hígító, akkumulátor, szárazelem, használt sütő- és fáradtolaj, azbeszt, kátrány stb.), és
  • a fent említett hulladéktípusoktól eltérő hulladékokat (például autógumi, elektronikai háztartási hulladék, fénycső, hullámpala stb.)

Nyitva tartás:

Szombaton 6:00-tól 16:00 óráig.

Brutális mennyiségű illegális hulladék a déli iparterület környékén – fotók

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Kecskeméti civilek gondolnák újra a város közösségi közlekedését

A közösségi együttgondolkodásra épülő kezdeményezés egyik aktivistája először április elején posztolt az egyik legnagyobb kecskeméti Facebook-csoportba, most pedig lapunkat...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...