fbpx
5.7 C
Kecskemét
2024. április 25., csütörtök

FRISS HÍREK

Új edzője van a KTE férfi kosárlabdacsapatának

- Advertisement -

Június 11-én, csütörtökön jelentette be a KTE-Duna Aszfalt férfi kosárlabdacsapat, hogy az Alba Fehérvárhoz  eltávozott Forray Gábor után az  új vezetőedző Váradi Kornél eddigi segédedző lesz.

Váradi Kornél 1986. október  22-én született Szombathelyen. Kosárlabdázó lett, 6 évet töltött az élvonalban. A Falco KC Szombathellyel 2008-ban bajnok lett. Játszott a Szolnoki Olaj KK-nál is.

A 197 cm magas játékos 2011-ben, 23 évesen egy térdsérülés miatt feladni kényszerült a sportolói karriert.

2013 és 2015 között elvégezte a Nemzetközi Kosárlabda Szövetség (FIBA) edzői képzését.

A szombathelyi U16-os és U18-as csapatokkal bajnoki aranyérmet nyert, az U20-as gárdával pedig bronzéremig jutott. Ezután a Falco KC felnőtt csapatának másodedzője lett.

2018-tól dolgozik Kecskeméten. Először az U18-as együttes vezetőedzőjeként dolgozott. Az elmúlt két évben emellett az NB I/B-s csapat vezetőedzője, illetve az A-csoportos együttesnél Forray Gábor segédedzője is volt.

Váradi Kornél a szerződés aláírásakor elmondta: az új megbízatása nagy felelősséggel jár számára, de szereti a kihívásokat, és a lehető legjobb tudásával kívánja szolgálni a klubot, hogy a csapat eztán is eredményesen tudjon szerepelni az élvonalban.

A KTE-Duna Aszfalt a férfi NB I. A-bajnokságban jelenleg 14 csapat közül a 10. helyen áll.

Forray Gábor távozik Kecskemétről

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Kecskeméti civilek gondolnák újra a város közösségi közlekedését

A közösségi együttgondolkodásra épülő kezdeményezés egyik aktivistája először április elején posztolt az egyik legnagyobb kecskeméti Facebook-csoportba, most pedig lapunkat...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...