Szőkéné: Örülök, hogy a város megfogadta a Szövetség javaslatát és lézershow lesz tűzijáték helyett

0
pxhere.com

A Szövetség a Hírös Városért Egyesület frakciója Szőkéné Kopping Rita képviselő, tanácsnok közleményét juttatta el szerkesztőségünkhöz. Ezt közöljük most.

“2019. augusztus 20-án, sokakat felháborító tűzijátékkal „kedveskedett” a fideszes városvezetés Kecskemét Megyei Jogú Város polgárainak. Az esemény felháborodásba fulladt, mert nem megfelelő módon kommunikálták, hogy a tűzijáték helyszíne megváltozott, ráadásul a kezdés időpontja sem volt egyértelmű. Így a Szent István napi tűzijáték felesleges közpénzpazarlás volt.

2019. augusztus 21-én a Szövetség A Hírös Városért Egyesület egy közleményt juttatott el a helyi sajtóhoz, melyet egyedül a KecsUP.hu online oldal közölt le. https://kecsup.hu/2019/08/szovetseg-a-hiros-varosert-lezer-show-ra-csereljuk-a-tuzijatekot-szakertokre-bizzuk-a-fesztivalt/

A Szövetség a Hírös Városért Egyesület képviselőjeként és Kecskemét Megyei Jogú Város Fenntarthatósági és környezetvédelmi ügyekért felelős tanácsnokaként üdvözlöm, hogy a fideszes városvezetés megfogadta a Szövetség a Hírös Városért Egyesület javaslatát, miszerint 2020. augusztus 20-án a környezetet nem szennyező, állatokat nem riogató, zenés lézershow-val köszönti a város Szent István király napját.

Szőkéné Kopping Rita

Kecskemét M J V

képviselő

Fenntarthatósági és környezetvédelmi ügyekért felelős tanácsnok”

A közleményben szereplő cikk itt olvasható:

Szövetség a Hírös Városért: Lézer show-ra cseréljük a tűzijátékot, szakértőkre bízzuk a fesztivált

 

Hasonló cikkünk  Szövetség: Képviselőink kezdeményezték a Széchenyiváros hétvégi takarítását