fbpx

FRISS HÍREK

Visszatért a válogatotthoz Gereben Lívia

- Advertisement -

Hétfő délelőtt megérkezett Székesfehérvárra a leukémiából felgyógyuló 20 éves szekszárdi bedobó, Gereben Lívia, aki részt is vett a nemzeti csapat edzésén – írja az NSO.hu.

Gereben Lívia kecskeméti saját nevelésű tehetségként igazolt el Kecskemétről a női kosárlabda NB I.-ben szereplő Atomerőmű KSC Szekszárdhoz, amely klub azóta az első osztály egyik sztárcsapatává nőtte ki magát.

A borzalmas leukémiát maga mögött hagyó Gereben Lívia hétfő délelőtt együtt edzett válogatott társaival Székesfehérváron. És tette mindezt úgy, hogy egyáltalán nem lógott ki a sorból – az egyetlen ismertetőjegy, ami megkülönböztette őt, a többiekétől eltérő összeállítású meze volt. Egyébként nagyszerűen mozgott, gyönyörűen dobta a tempót, az elmúlt bő egy év küzdelmét legfeljebb mélyen belül hordozta, a teljesítményén semmi nyomát nem fedezhette fel a külső szemlélő.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Kecskeméti civilek gondolnák újra a város közösségi közlekedését

A közösségi együttgondolkodásra épülő kezdeményezés egyik aktivistája először április elején posztolt az egyik legnagyobb kecskeméti Facebook-csoportba, most pedig lapunkat...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...