fbpx
9.3 C
Kecskemét
2024. április 19., péntek

FRISS HÍREK

Csődöt mondott Kecskemét új imázsfilmje – levették a YouTube-ról

- Advertisement -

A kecskeméti Önkormányzat új turisztikai imázsfilmet készíttetett a Kecskeméti Televízióval (KTV), amelyet 2020. augusztus 14-én, pénteken mutattak be.

A film célja az volt, hogy megmutassa „a hazai érdeklődőknek Kecskemét hangulatát, sokszínűségét, életképeit, valamint felhívni a figyelmet arra, hogy városunk megfizethető szolgáltatásokkal várja vendégeit”.

A filmben drónos felvételek mellett a főtéri kirakodóvásár, játszadozó gyerekek, az uszoda és a szabadidőközpont életképei láthatók.

(Videó: Facebook / Szemereyné Pataki Klaudia)

A videót Szemereyné Pataki Klaudia polgármester is megosztotta a Facebookon.

Gasztro, pihi, Kecskemét

A kisfilm nem nyerte el a hozzászólók tetszését. Mind a film minősége – a zene, a vágások –, mind a mondanivalója – „azért gyere Kecskemétre, mert olcsó” – bírálat tárgya és poénforrás lett.

Az alábbiakban kommenteket szemezgetük a polgármester Facebook-oldaláról.

Nekem nem tetszik! Számomra annyi jött le a filmből! Gyere Kecskemétre a főtérre lerészegedni!!! Évek óta nem szól másról a nyár,a főtér nyitott kocsmázóvá válik!!!
Ha nincs pénz vagy szakember igényes imázsfilmre, akkor ne csináljunk imázsfilmet. Ez inkább elveszi, mint meghozza a kedvet a Kecskemétre látogatáshoz. Borzalmasan igénytelen, gagyi munka. Sajnálom.
Gyalázat. Sértő a városra és a filmkészítésre nézve is. Valaki megint kaszált egy csomó pénzt. Iskolások nagyobb szeretettel és hozzáértéssel készítették volna el. Ha ez az imázs film Kecskemétről, akkor gáz. Kodály városa még a zenében sem jelenik meg. Még egyszerű vágóképekkel jobbat lehetett volna kihozni. Szóval ismétlem magam, GYALÁZAT!
Kodály Zoltán szülővárosa Kecskemét és a Szórakaténusz Játékmúzeum is nagyon hiányzik a filmből…..
Kimaradt az aluljáró a cápával xD igazán izgalmas az élet, amikor az tele van, már már figyelemreméltó 😀
jó 80 as évek stilus ideje lenne elmennétek már nyugdíjba
Remélem ez az imázsfilm ingyen volt ?? mert egy forintot nem ér
Ez a videó egy merő kapkodás, full katyvasz. Borzalom, hogy ilyen munkát ad ki vki a kezéből. Csupa közhely, locsi pocsi pancsi. Ezt megnézve senki nem fog kedvet kapni a városhoz az fix.
Az olcsóságot a “klip” verbális és írott szövegezésében is sikerül képviselni. Megdöbbentő számomra.

Locsi, pocsi, pancsi

A KecsUP megkérte olvasóit, mondjanak véleményt a kisfilmről. Az alábbiak lapunk Facebook-oldalára érkeztek:

Kodály Zoltán művei köthetőek Kecskeméthez,és nem Brahms-é! Ez lett volna a minimum! És ne ólcsó város legyünk már,hanem Büszke,és Hirös, akinek olyan fiai vannak,mint Kada Elek,Kodály, Lechner Ödön,Katona József! Ne ócsók legyünk,hanem büszkék és ha kell drágák,mert van mire! Húzzuk már ki magunkat a Jó Isteniit!
Ezt hány év anyagaiból vágták össze és miért érzem inkább gáznak mint büszkének a Kecskeméti mivoltamat
Borzalom! A felhasznált zenéhez méltatlanul silány a film!
Szeretném látni , mi e került ez nekünk! Remélem valaki utánajár !!!!
Locsi, pocsi, pancsi? Ki rendezte ezt a filmet??? És ki bólintott erre rá??? A zenei aláfestés meg egyenesen pocsék a képek témáját és tempóját tekintve.
Iszonyat gyenge, szégyen!

Mielőtt azzal vádolna meg valaki, hogy tendenciózusan válogattunk és szándékosan kihagytuk a dicséreteket, kérjük, tekintse meg az eredeti honlapokat, és ki fog derülni, hogy az itt közölt vélemények reprezentatívak!

Hasonló cikkünk:  Mi kellene ahhoz, hogy ne csak egy-két éjszakára jöjjenek a turisták Kecskemétre?

Végül az alábbi YouTube-os hozzászólásban minden benne van:

„Ehhez a képi világhoz, az üzenethez és a zenei aláfestéshez szerintem harmonikusabban illeszkedne a „Tössenek Köcskemétre gyönni” végszó.”

…éés megfizethető

Végül szombaton törölték a videót a YouTube-ról – a hozzászólásokkal együtt. Úgy véljük, a törlés összefüggésben állhat a negatív fogadtatással.

A kisfilmmel kapcsolatos kérdéseinket elküldtük a Kecskeméti Televíziónak.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Árurakodásra kért két parkolónyi várakozóhelyet a húsbolt, vita kerekedett belőle

A Rákóczi út nagykörút felőli sarkán lévő húsbolt kérelemmel fordult az önkormányzathoz, hogy az üzlet előtti parkolósávban az első...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...