fbpx
-3.5 C
Kecskemét
2023. november 30., csütörtök

FRISS HÍREK

Táskát lopott a kiskunhalasi tolvaj (videóval)

- Advertisement -

2020. augusztus 23-án reggel 8 óra körül egy ismeretlen férfi az egyik kiskunhalasi utcában egy nyitott autóból ellopott egy táskát, amiben személyes okmányok, bankkártya és készpénz volt – közölte a rendőrség.

A sértett eközben pár méterre zárta garázsát.

 

A rendőrség kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, vagy a személyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06 76/513 356-os telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06 80/ 555 111 „Telefontanú” zöldszámán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

A rendőrség tanácsai

  • Amikor kiszállnak az autóból – ha csak rövid időre is – vegyék magukhoz az indítókulcsot, zárják be az ajtókat, ablakokat!
  • Minden esetben ellenőrizzék, hogy a gépkocsit valóban bezárták-e!
  • Ne hagyjanak értéktárgyakat és más személyes tárgyakat látható, könnyen hozzáférhető helyen autójukban!
  • Soha ne hagyjanak gépjárműben pénztárcát, hitelkártyát, személyi iratokat, mobiltelefont, fényképezőgépet, egyéb műszaki cikket. Táska, szatyor még üres állapotban se legyen látható helyen!
- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Sokaknak nem tetszik a kecskeméti színház előtti „új” járda

Nem végeztünk reprezentatív közvéleménykutatást. Az egyik nagy, kecskeméti Facebook csoport posztja alatt néztük át a kommenteket, ebből vontuk le...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...