Újabb lila győzelem Kecskeméten – KTE HUFBAU – Paksi FC II. 3-0 (1-0)

0
Lila győzelem / Fotó: kesport.hu

A KTE HUFBAU a bajnokság harmadik fordulójában a Paks II-t fogadta a Széktói Stadionban. Vasárnap után szerdán is győztek a kecskeméti lilák.

KTE HUFBAU – Paksi FC II. 3-0 (1-0)

NBIII. közép csoport, 3. forduló, 600 néző

KTE: Berta – Puskás, Vágó, Kis, Grünvald – Ludasi, Károly (Asztalos 65.), Jakab – Tóth (Edmilson 88.), Szalai J., Pantelisz (Lukács 65.).

Paks: Borsos – Szekszárdi, Vas (Bognár 70.), Szendrei (Prantner 82.), Grajzel, Debreceni, Sipos, Csősz, Kovács L. (Tamás 46.), Delea, Süvöltös.

Gól: Tóth (9., 54.), Vágó (63.)

Sárga lap: Kis ill. Debreceni

Gombos Zsolt (KTE HUFBAU): Négy nap alatt két meccset játszottunk, ez azért elég húzós. Korábban mondtam, hogy a játékosok nem egyforma állapotban vannak még, kell ehhez még idő, ha ezt veszem alapul, akkor kifejezetten jól teljesítettünk. Nagyon szeretek kapott gól nélküli meccseket játszani, ennek értékét most növeli az, hogy egy fiatal kapus debütált a mai napon. Voltak periódusok, amikor én is kicsit türelmetlen voltam, mert lassú volt a játék, de ez is azért van, mert emberek vagyunk, nem robotok. A paksi fiatalok ügyesek voltak, a második félidő elején éreztem egy nyomást rajtunk, benne volt egy paksi gól a meccsben, de a lehető legjobbkor mi találtunk be. Voltak szép akcióink, szereztünk pontrúgás gólt, ma ennyi elég volt. Két napunk volt regenerálni, frissíteni, ez a stáb munkáját dicséri, Hubi masszőrként nagy munkát tett bele abba, hogy rendben legyen a csapat, szerencsére ma sérülés sem történt. Persze a játékosokat is idevenném, mert ehhez az ő profi szemléletük is kell.

Hasonló cikkünk  Elhunyt a KTE korábbi edzője

Kindl István (Paks II.): Gratulálok a Kecskemétnek, jó csapatuk van! Azt kaptuk, amire számítottunk, sajnos ma nem voltunk versenyképesek, teljesen reális eredmény született. A második félidő elején volt egy nagy lehetőségünk, talán akkor visszajöhettünk volna, de az összkép alapján ez a 3-0-os hazai siker abszolút reális.

via kecskemetite.hu