fbpx
2.6 C
Kecskemét
2023. január 31., kedd

FRISS HÍREK

Újra igénybe vehető a Kecskeméti Fürdő Gyógyászata

Agusztus 17-től, újra igénybe vehető a Kecskeméti Fürdő Gyógyászata, így a gyógyfürdő ellátások, illetve számos kényeztető masszázs is.

A gyógyászati részleg hétköznapokon, hétfőtől péntekig 8-16:30 óra között várja vendégeit.

Azon vendégek, akik számára reumatológus szakorvosuk még a koronavírus járvány kitörése előtt írta ki a kezeléseket, kérik, a kezelések igénybevétele miatt ismét reumatológus szakorvosukkal vegyék fel a kapcsolatot, tőle kaphatnak részletes tájékoztatást a kezelések újrakezdéséről.

A NEAK által támogatott kezelések közül az alábbiak vehetők majd igénybe előzetes időpontfoglalások alapján:

  • gyógyvizes gyógymedence,
  • iszappakolás,
  • orvosi gyógymasszázs,
  • vízalatti vízsugár masszázs (tangentor),
  • vízalatti csoportos gyógytorna,
  • 18 éves kor alatti csoportos gyógyúszás.

A kezelések felhasználásában több változás is életbe lép az újranyitástól. Ilyen változás például az előzetes időpontfoglalás, a kezelések előre történő kifizetése, az időpontok módosításának, illetve lemondásának feltételei, vagy a kezelések igénybevételének időtartama. Ezekről részletes tájékoztatás a Kecskeméti Fürdő honlapján olvasható.

Hasonló cikkünk:  Tarthatatlan állapotokról tájékoztatták a piacosok a polgármestert
Hasonló cikkünk:  Többször jelezték, hogy nem égnek a Vízmű utcai lámpák, zebrán gázolták halálra az anyát

A nem NEAK kezelések közül a különböző típusú masszázsok (frissítő, mélyszöveti, nyirok, sport és indiai masszázsok), denevérpad, száraz- és vízitorna, iszapkezelés és szolárium is rendelkezésre állnak hétfőtől. A kezelések listája és árai a fürdő honlapján az Árak menüpont alatt megtekinthetők.

A gyógyászati és wellness kezeléseken túl természetesen a fürdő további szolgáltatásai is igénybe vehetők, például az úszómedencék, melyek használatára az érvényben lévő árjegyzék szerint van lehetőség.

Bármilyen felmerülő kérdés esetén kollégáink örömmel állnak rendelkezésre az alábbi elérhetőségeken: gyogyaszat@hiros-sport.hu, 06-76/500-325.

Szeretettel várjuk Vendégeinket a Kecskeméti Fürdő Gyógyászatán!

További információk:

Hírös Sport Nonprofit Kft. – Kommunikációs és Marketing osztály
Telefonszám: 06-20/370-8537
E-mail: sajto@hiros-sport.hu
Web: www.hiros-sport.hu

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...