fbpx
14.3 C
Kecskemét
2024. április 25., csütörtök

FRISS HÍREK

Álláshirdetés a médiacentrumnál: sírjunk vagy nevessünk?

- Advertisement -

Bár perben állunk a médiacentrumhoz tartozó hiros.hu-val, ennek ellenére gondoltuk, besegítünk nekik sportszerkesztőt/újságírót találni. Mert most ilyen kollégát keresnek egy távozó helyére (legalábbis úgy tudjuk, valaki távozik).

Amikor megláttuk a hirdetést, nem tudtuk, hogy sírjunk vagy nevessünk, elvégre mégis csak évi 180 milla közpénzt költ el az önkormányzati sajtó az adófizetők pénzéből, ha csak a kecskeméti önkormányzati támogatást nézzük. Az látszik ugyanis a hirdetésből, hogy nem elvárás, hogy valaki sportszerkesztő/újságíró tapasztalattal bírjon sportszerkesztő/újságíró pozícióban, csupán előny. Mondhatni, nem árt azért, ha ért hozzá. És mivel csak előny, ezért ha senkinek nem lesz ilyen tapasztalata a jelentkezők közül, akkor elméletileg ilyen tapasztalat nélkül is betölthető az állás. Ez persze a castingolókon múlik majd. Nézzük, mik is az elvárások, előnyök.

Hasonló cikkünk:  Válaszolt a Médiacentrum, szerintük idő előtti foglalkozni a perköltséggel

képkivágás: hiros.hu

Az Amit kínálunk alatt nem mi vágtuk el rosszul a képet, mindössze azonnali munkakezdés az, amit a médiacentrum kínálni tud. Sok helyen itt jó csapat, fejlődési lehetőség, kellemes munkalégkör, karrier és hasonlók szerepelnek. De OK, megértjük, ha ezeket nem tudja kínálni a médiacentrum.

Úgy hisszük, hogy a frissen kinevezett KTV ügyvezetőnek, Kozák Polettnek lesz dolga.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...