Álláshirdetés a médiacentrumnál: sírjunk vagy nevessünk?

0
képkivágás: hiros.hu

Bár perben állunk a médiacentrumhoz tartozó hiros.hu-val, ennek ellenére gondoltuk, besegítünk nekik sportszerkesztőt/újságírót találni. Mert most ilyen kollégát keresnek egy távozó helyére (legalábbis úgy tudjuk, valaki távozik).

Amikor megláttuk a hirdetést, nem tudtuk, hogy sírjunk vagy nevessünk, elvégre mégis csak évi 180 milla közpénzt költ el az önkormányzati sajtó az adófizetők pénzéből, ha csak a kecskeméti önkormányzati támogatást nézzük. Az látszik ugyanis a hirdetésből, hogy nem elvárás, hogy valaki sportszerkesztő/újságíró tapasztalattal bírjon sportszerkesztő/újságíró pozícióban, csupán előny. Mondhatni, nem árt azért, ha ért hozzá. És mivel csak előny, ezért ha senkinek nem lesz ilyen tapasztalata a jelentkezők közül, akkor elméletileg ilyen tapasztalat nélkül is betölthető az állás. Ez persze a castingolókon múlik majd. Nézzük, mik is az elvárások, előnyök.

képkivágás: hiros.hu

Az Amit kínálunk alatt nem mi vágtuk el rosszul a képet, mindössze azonnali munkakezdés az, amit a médiacentrum kínálni tud. Sok helyen itt jó csapat, fejlődési lehetőség, kellemes munkalégkör, karrier és hasonlók szerepelnek. De OK, megértjük, ha ezeket nem tudja kínálni a médiacentrum.

Úgy hisszük, hogy a frissen kinevezett KTV ügyvezetőnek, Kozák Polettnek lesz dolga.