fbpx
3.6 C
Kecskemét
2023. január 31., kedd

FRISS HÍREK

Cseke Péter is véleményt nyilvánított az SZFE-ügyről

A csütörtöki közgyűlésen az ellenzéki képviselők piros-fehér szalaggal jelezték szolidaritásukat az SZFE-ért aggódó demonstrálókkal, korábban pedig a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színháznál akciózott “négy fiú és egy lány”. Cseke Péter igazgató azt tanácsolja: “tessék megnyugodni!”

Ön 2008 óta vezeti a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színházat, és 5 éve tanít a kaposvári egyetemen. Mennyire ér el vidékre a Vas utcai csatazaj?

Kecskeméten egyik éjjel körberagasztották a színházat piros-fehér szalaggal. Este, sötétedéskor, 20.17 perckor érkezett négy fiú és egy lány az épülethez. Ismernek engem jól,tudják, hogy a kecskeméti színházban nincs véleménykordon. Miért nem jöttek oda fényes nappal, és miért nem vállalták a véleményüket? Költői kérdés.

 

Mire számít, nyugvópontra juthat az egyetem ügye a közeljövőben?

Hasonló cikkünk:  Januártól nem változnak az átlagfogyasztás feletti energiaárak, négy hónapra rögzítik azokat
Hasonló cikkünk:  Az Orbán-kormány több, mint 22 milliárdot költ médiafigyelésre

Hiszek abban, hogy ez a szakma meg tudja találni az egyensúlyt. Ehhez, ha tanácsolhatok valamit: tessék megnyugodni! Ha ez megtörténik, üljünk le, és beszéljük át higgadtan. Képesnek kell lennünk – épp a jövő generációinak érdekében – elfogadni egymás véleményét, világlátását, hogy – ellentétben egy kollégának a médiában elhangzott nyilatkozatával –, ezen az Istentől megáldott Magyarországon a rend, a derű és a szeretet uralkodhasson.

A Mandiner készített a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház vezetőjével interjút az SZFE-ügyben, ami itt olvasható teljes terjedelmében.

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...