fbpx
12.9 C
Kecskemét
2022. október 3., hétfő

FRISS HÍREK

Értetlenség fogadta a városban a tervezett teniszakadémia hírét

Tegnap a városunkba érkezett Lázár János, a Magyar Tenisz Szövetség elnöke, aki oldalán a polgármesterrel és Szávay Ágnessel bejelentette, hogy teniszakadémia épülhet Kecskeméten, amelynek vezetését Szávayra bíznák.

Ahogy mi is beszámoltunk a hírről, Lázár János partnereket keresett ahhoz, hogy fellendítsék a hazai tenisz életet, és ehhez Kecskeméten partnerre talált az önkormányzat “személyében”. De vajon valóban ez most annyira fontos? Amúgy is, de most, hogy itt van a járványhelyzet, és mindent meg kell menteni, és spórolni kell, meghúzni a nadrágövet, az önkormányzatokat megszorítani.

Még a Fidesz-KDNP-n belül sem fogadta mindenki lelkesedéssel a bejelentést?

Sok kommentelő mondta el a véleményét erről. Talán Leviczky Cirill önkormányzati képviselő, a Fidesz-KDNP frakció tagja kezdte meg a sort a hiros.hu Facebook oldalán ezzel:

Facebook/hiros.hu

Már ez sem tűnt olyan kommentnek, amely tetszését, örömét fejezi ki a bejelentés kapcsán, de ezek után jöttek keményebbek is. Maradjunk az önkormányzati sajtó közösségi felületénél. Itt van pár hozzászólás:

 • Mint egy falat kenyér!
 • Kell mint szar a zsebbe
 • Na!!! Más se hiányzott!!!!
 • Nem lehetne esetleg az utakat, parkolókat és a járdákat használhatóvá tenni ebből a pénzből?
 • Szociális intézmények, anyaotthonok, idősotthonok, sérült társainkkal foglalkozó európai szintű központ. HELYETTE.
 • Erre aztán nagy szükség van.
 • A kórházba meg egy órát várunk csak arra hogy áthozzák az ultrahang gépet a másik osztályról hogy végre elkezdjenek vizsgálni..
 • Az aztán fontos 

Térjünk át most a KecsUP Facebook oldalára érkezett kommentekre:

 • Gratulálok Kecskemétnek ! És persze polgármester asszonynak ehhez a remek hírhez ! Azt meg ki nem szarja le, hogy nem lehet közlekedni a város útjain a kátyúktól , a visszamaradt fejlesztésekről !!!
 • Gratulálni tudok csak a város összes vezetésének! Tényleg égető problémát oldottak meg.
 • Na igen….. ez tényleg a legégetőbb problémája az embereknek….
 • Annyira jól működik ebben a városban minden, hogy a teniszakadémiára megyünk kikapcsolódni felhőtlen örömünkben, boldogságban úszva!
 • Na most nyugodtam meg… Az aluljárónál meg kialakítunk hajóállomást…Fejlődik ez a város, fejlődik – mélységekbe. 
 • Úrilány létem ellenére, most mondtam egy cifrát. Mindez haladva a járvány tetőzése felé. Ehhez már pofa kell.
 • Lázár egyszer már adott “jó” ötletet. A Tiborcz-féle közvilágítás remekül sikerült. Azóta esténként sötétségben a fél város.
 • Ez abszolút fontos , ennél aztán semmi nem lehet fontosabb.
 • Na elmegy ez a brigád a jó büdös francba és ott teniszezget !
Hasonló cikkünk:  Kormánybiztos: Nem elvesztegetett pénz és idő, ami elment az intermodális csomópontra
Hasonló cikkünk:  Így áll most a magán munkásszálló a Homokbányán

Golf akadémiáról és teniszpályákról is volt szó korábban

Mi nem vonjuk kétségbe, hogy sokan teniszeznek a városban, és ők bizonyára örülnek is ennek a bejelentésnek, pláne ha lesz is belőle valami, nem úgy, mint a belengetett golfpályából. 2013-ban és 2014-ben már arról szóltak a hírek, hogy a záportározó környékén elkezdődik a beruházás. Még akkor kérdeztünk rá erre a városházánál, amikor válaszoltak nekünk. Ekkor azt írta Takács Valentina, hogy nem sikerült befektetőt találnia az ötletet hozó cégnek, amelynek a Bácsvíz adott volna területet a beruházásra.  Akkor is lett ígérve több teniszpálya is. Azonban megértjük azokat is, akik nem teniszeznek (és bizonyára ők vannak többen), és ők nem tartják ezt most fontosnak, pláne a mai viszonyok között.

A kormány viszont úgy véli, hogy például a járványhelyzet kellős közepén a tenisz az egyik olyan sportág, amelyet meg kell menteni, és ezért adott is 2,5 milliárd forintot a szövetségnek, miután Lázár átvette az elnökséget és kiderült hogy eltűnt itt némi pénz a szintén fideszes korábbi vezető alatt. Feltételezzük, hogy már mindenhol máshol, nem hiányzik egyetlen fillér sem, ezért jutott a teniszre is.

 

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...