fbpx

FRISS HÍREK

Kizárhatják az utazásból azokat, akik nem használnak maszkot

- Advertisement -

A Kecskeméti Közlekedési Központ Kft. a helyi autóbuszközlekedés igénybevételi feltételeivel és a hatályban lévő jogszabályi előírásokkal összhangban 2020. szeptember 15-én üzemkezdettől a járványhelyzettel összefüggésben szükséges megelőzés hatékony végrehajtása érdekében a következő intézkedéseket vezeti be:

A Társaság Üzletszabályzatának III.3. fejezet, 8. c) pontja, valamint a járványügyi készültségi időszak védelmi intézkedéseiről szóló 285/2020. (VI.17.) Kormány rendelet 1. § (1) bekezdésben meghirdetettek figyelembevételével az autóbuszvezető és a közúti ellenőr az utazásból kizárhatja azt az utast, aki nem, vagy nem megfelelően használja a szájat és orrot eltakaró eszközt.

Azok az utasok, akik az utazás közben nem tartják be a jogszabályban előírtakat, azokkal szemben a Kecskeméti Közlekedési Központ Kft. szabálysértési eljárást kezdeményezhet az illetékes hatóságnál – írja a KeKo honlapja.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...