fbpx
27.8 C
Kecskemét
2022. augusztus 12., péntek

FRISS HÍREK

Mi lesz a Beretvás közzel, ha készen lesz a Gábor Dénes utca?

Miután a félbe hagyott Gábor Dénes utca építéséhez ősszel ismét felvonult a kivitelező, talán belátható távolságba került az út átadása. Bár a dátumokat a kivitelező Colas Zrt. mondhatná meg, május óta csak ígérgetést kapunk, válaszokat kérdéseinkre nem.

Most már nem érdemes arra menni, le van zárva az út, ismét a Beretvás köz vagy az Izsáki út maradt azoknak csak, akik a belvárost el akarják érni. Esetleg a Nyugati körút nagyobb kerülővel.

Mi lesz a Beretvás közzel?

Bármikor is lesz kész a Gábor Dénes utca, van egy újabb kérdés, ami egyeseknek fontosabb talán, minthogy mikor adják át a Decathlon mögötti utat. Mégpedig az, hogy marad-e olyan pocsék minőségű a Beretvás köz, mint amilyen jó ideje, vagy teljesen felújítják, netalán megépítik újra a nulláról kezdve.

Mert az rendben van, hogy az átmenő forgalom egy részét nyilván elviszi majd a Gábor Dénes utca, de nem mindenki jár majd arra. Hiszen a Beretvás közön és környékén sokan élnek, és egyre nőnek itt ki a földből a sorházak, magánházak. Tehát újabb autókkal, újabb családok költöznek ide. Ők egyértelműen nem fognak elmenni a Gábor Dénes felé. Tehát sok család továbbra is a Beretvást használja majd, és nekik nem mindegy, mint jutnak el iskolába, óvodába, munkahelyre, bárhová. Úton vagy útnak csúfolt kátyú- és folthalmazon.

Hasonló cikkünk:  Német példára "kilenceurós bérlet" jöhet Magyarországon is
Hasonló cikkünk:  Kecskemét külterületén is égett az erdő

Ma talán több a folt a Beretváson, mint amennyi hibátlan négyzetméternyi út van itt. Javítás javítás hátán, és ami a legnagyobb baj, hogy ezek nem sokáig tartanak. Vagy malackeltető kátyúk, vagy körbekerített lyukak, de valami mindig nehezíti itt a közlekedést, és nem egy úthiba egészen veszélyes is tud lenni abroncsra, futóműre.

Bár a városháza húsvét óta megvonja az információkat olvasóinktól azzal, hogy egyetlen kérdésünkre sem válaszol, azért most újra teszünk egy próbát. Elküldtük kérdéseinket azzal kapcsolatban, hogy mit terveznek a Beretvás közzel. Amint válasz érkezik, közölni fogjuk.

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...