fbpx
3.3 C
Kecskemét
2024. április 20., szombat

FRISS HÍREK

Tisztújítást tartott a Momentum kecskeméti szervezete

- Advertisement -

2020. szeptember 6-án a Momentum Kecskeméti Helyi Szervezete tisztújítást tartott. A Helyi Szervezeteknek kulcsszerepük lesz a 2022-es választás sikerében, ezért elengedhetetlen, hogy Kecskeméten profi, hozzáértő Elnökség vezesse a kampány előkészületeit 2021-ben – olvasható a Momentum közleményében.

A Kecskeméti Helyi Szervezet Elnöksége:

Bodrozsán Alexandra – elnök
Bodrozsán Alexandra a kecskeméti helyi szervezet megalakulása óta, 2017 elejétől tölti be az elnöki posztot. 2018 áprilisában Bács-Kiskun megye 2. sz. országgyűlési egyéni választókerületének jelöltje volt, valamint a 10. helyen szerepelt a Momentum országos listáján. 2019 októberétől Kecskemét 1. számú választókerületének önkormányzati képviselője, az Esélyteremtési Bizottság alelnöke. 2020-ban az Európai Unió tanácsadó szerve, a Régiók Európai Bizottsága beválasztotta a “Young Elected Politicians” programba, ahol társaival együtt képviseli Magyarországot a nemzetközi politikai színtéren.

Bíró Barna – alelnök
Bíró Barna alapítója és elnöke volt a kecskeméti TizenX-nek, majd az országos elnökségbe is beválasztották, július óta pedig a szervezet nemzetközi kapcsolatokért felelős igazgatója. Jelenleg a Budapesti Corvinus Egyetemen tanul nemzetközi gazdálkodás alapszakon.

Hasonló cikkünk:  Jelentősen kevesebben adták be jelentkezésüket a felsőoktatási képzésekre, mint tavaly

Fücsök Fanni – kommunikációért felelős elnökségi tag
Fücsök Fanni 2020 januárja óta felel a Helyi Szervezet kommunikációjáért. Jelenleg az Eötvös Loránd Tudományegyetem nemzetközi tanulmányok mesterszakos hallgatója, emellett a Kecskeméti Önkormányzat Városstratégiai és Pénzügyi Bizottságának tagja.

Kecskés Mihály – HR-ért felelős elnökségi tag
Kecskés Mihály a Helyi Szervezet megalakulása óta az alelnöki posztot töltötte be, munkájának köszönhetően Momentum kecskeméti tagjainak száma jelentősen nőtt, és a város egyik legerősebb politikai erejévé nőtte ki magát a szervezet. 2019 októberétől a Bács-Kiskun megyei Közgyűlés képviselője.

Dr. Vancsura István – jogi ügyekért felelős elnökségi tag
Dr. Vancsura István végzettségét tekintve jogász. 2011-ig dolgozott a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál mint a Kiemelt Ügyek Igazgatóságának főosztályvezetője, 2012-től ügyvédként praktizál. Országos ismertségű a nyilvánosság előtti korrupcióellenes fellépése és számos NAV elleni per nyerése tette. A Magyar Korrupcióellenes Szövetség felügyelő bizottság elnöke. 2019. októberében listás mandátumot szerzett a kecskeméti helyhatósági választásokon. Jelenleg a Kecskeméti Önkormányzat Jogi és Ügyrendi Bizottságának elnöke.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Izsáki út: június 18-án műszaki, július 18-án forgalmi átadás

Ha minden a tervek szerint alakul, a nyári hónapokban végre teljesen birtokba veheti városunk a Könyves Kálmán körút és...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...