fbpx
2.2 C
Kecskemét
2023. december 1., péntek

FRISS HÍREK

Újabb utcákat tennének fizetőssé

- Advertisement -

Az újból összeülő közgyűlés szeptember 17-én arról is fog dönteni, hogy kiterjeszti-e újabb utcákra a parkolófizetési kötelezettséget. Egy előterjesztés szerint ugyanis több utcában is fizetni kellene, ahol most még nem.

Íme az indokok:

  • Az anyag szerint amikor a Nyíri úton a Lunkányi utcától az Akadémia körútig fizetőssé tették a parkolást, akkor többen a Juhar utcában álltak meg.
  • A József Attila, a Bihar, a Bibó és a Tihany utcákból érkeztek lakossági panaszok, hogy sok ott a parkoló autó, nehéz beállni a saját portára, és olykor akadályozzák a leálló autók a közlekedést.
  • A Piszekút teret leburkolták, és parkolókat alakítottak ki.

Ezért ezeken a helyeken fizetni kellene a parkolásért az előterjesztés szerint. A Juhar utcát a Nyíri úti zónához csapnák, a többi felsorolt közterületet pedig (és még a Hargita utcát is) egy új, IV. zónába sorolnák. Amennyiben elfogadják a korábbi rendelet módosítását, akkor a változások november 1-jén lépnek életbe.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Kecskeméti középiskolák a TOP 100-ban

A HVG idén is kiadta a legjobb 100 magyarországi középiskola listáját. Három kecskeméti is belefért a TOP 100-ba.  Az összeállítás...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...