fbpx
14.3 C
Kecskemét
2024. április 25., csütörtök

FRISS HÍREK

Zsinórban harmadik győzelmét zsebelte be az SG Kecskemét Futsal

- Advertisement -

Izgalmakban gazdag, gólokban szegény mérkőzésen tudott nyerni a Messzi István sportcsarnokban az SG Kecskemét Futsal csapata az Újpest RFC-220Volt ellen.

Ristic forgácsolta szét a kapufát 2. percben, majd veszélyes kavarodás alakult ki a hazai kapu előtt , de kimaradt a helyzet. Kapkodó játék, és kecskeméti dominancia jellemezte a továbbiakat, amelyet közel hét perc játék után vendég időkérés szakított meg. A 9. minutumban Móra lökete suhant el a bal kapufa mellett, nem sokkal később pedig egy középre lőtt újpesti labda okozott riadalmat, de Tombácz a helyén volt. A hajrában Scherban és Simic előtt is ott volt a lehetőség a vezetést megszerzésére, ám kihasználatlanul maradtak ezek is, így 0-0-val ért véget az első húsz perc – adta közre a csapat honlapja.

Újpesti lehetőséggel kezdődött a második etap, majd a 22. percben egy szöglet után Simic tette kapura, és nem is sokat tévedett. A fővárosiaknál lendületből, a jobb szélről Filho lőtt felsőlécet kettő minutummal később, ezt követően pedig több szabálytalanság szakította meg a játékot. Szabadrúgáshoz jutott a vendég együttes, amelyből kis híján megszerezték a vezetést, de a kapufa újfent kisegítette Tombáczot. A félidő derekán Sallai nyargalt végig a pályán, ám a kapust nem tudta kicselezni. Nem sokkal később pedig Gavrilovic pörgetett mellé a kapu torkából. Felgyorsultak az események, hol az egyik, hol a másik kapunál alakult ki komolyabb lehetőség, de az első találat csak nem akart megszületni. Egészen a 36. percig, ekkor Mánya hámozta ki magát mesterien a védők szorításából, majd hozta kihagyhatatlan helyzetbe Simicet, 1-0. Létszámfölényes játékra váltott az Újpest, mindent megtettek, hogy egalizáljanak, ám Tombácz bravúrosan hárított többször is, így zsinórban harmadik győzelmét  szerezte meg a Kecskemét.

Hasonló cikkünk:  Másodszor is elnapolta a bíróság a kecskeméti kézilabdás költségvetési csalás büntetőperét

Koós Károly vezetőedző értékelése: 

Édes a siker, zsinórban a harmadik győzelmünket tudtuk ma este megszerezni. A Fradi elleni extázis után talán kicsit elhittük, hogy könnyebb dolgunk lesz Újpest ellen, de gyorsan beigazolódott, hogy ez nem így van. Keményen megdolgoztunk a három pontért. Fontos volt, hogy túl tudtunk lépni saját árnyékunkon. Az egyéni jó játékok, fineszes megoldások ma elmaradtak, de a három pont megvan, és ezért nagy dicséret jár a srácoknak! Pénteken folytatás Dunaújvárosban, ahol bízom benne, hogy folytatni tudjuk jó szériánkat.

SG Kecskemét Futsal – Újpest RFC-220Volt 1-0 (0-0)
férfi futsal NBI, 3. forduló
2020.09.21., 19:00
Messzi István sportcsarnok

jegyzőkönyv

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...